slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ <<<<<ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ >>>>> Ο ΔΟΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΜΠΟΥ .ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΛΑΧΑΚΗ Η ΕΓΚΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ROYLA BROWN ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ .ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΕΔΩ ΤΟΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ.ΑΛΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΑΓΚΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΛΕΙΜΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΠΑΛΙ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗΣ!!!~!!! ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟ,ΚΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥΛΕΓΕ Ο ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΝΕΦΡΟΥ,ΜΑΙΕΥΤΗΡΕΣ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ,ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ,ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ,.Ε ΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Μ....Μ........ είπε...

φιλαρακο και ξερεις οτι πιστευω αυτο που λεω τουλαχιστον η ν.δ με ολα τα λαθη της και τις παραληψεις του εκανε το νοσοκομειο και μεχρι στιγμης εχουν ερθει αρκετοι γιατροι και ερχοντε και αλλοι ,οπως χειρουργος κανονικος!!καρδιολογος ,και αρκετους αλλους .τωρα ομως δενξερουμε τι γινεται

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μαζευτούμε να κάνετε μια ομάδα φίλων του νοσοκομείου με κάποιον πρόεδρο φυσικά χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Το κτίριο του νοσοκομείου που έγινε μεν την παρίοδο της ΝΔ, αλλά με προγραμματισμό και χρηματοδότηση από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι το λιγότερο και το ποιο εύκολο. Το δύσκολο είναι να στελεχωθεί και να εξοπλιστεί κατάλληλα για να γίνει πράγματι ένα αξιόπιστο νοσοκομείο και όχι στα χαρτιά. Δύσκολα πράγματα για την περίοδο που παιρνάμε να λειτουργίσει σαν νοσοκομείο. Μόνο όταν βγούμε από την οικονομική κρίση υπάρχει ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΦΥΤΟΖΟΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΛΙΚΑ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ . ΕΙΡΙΝΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΟΡΕ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ? ΟΧΙ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑ ΣΥΡΟ - ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που χάνουμε είναι οι θέσεις και έμισθες φυσικά των πέντε έξη διευθυντών που είχε το Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου.Είχαν ποτέ αναβαθμισθεί οι υπηρεσίες του;Είχαν ποτέ εξυπηρετηθεί οι συμπολίτες μας;Ούτε κι εγώ ήθελα Νοσοκομείο μόνο στα χαρτιά.Είδατε ποτέ κάποιον από τα νησάκια να έρθει στη Νάξο; Όλους στη Σύρο τους πήγαιναν.Ενδιαφέρθηκε ποτέ κανένας από τους μεγαλογιατρούς μας για την αναβάθμισή του; Μόνο εφημερίες και μπλα-μπλα είναι όλοι τους.