slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υπουργείο Οικονομικών: "Δεν υπάρχει έρευνα για Υπουργό με 178 εκ."



Διέψευσε χθες το Υπουργείο Οικονομικών τη γελοία φήμη για "Υπουργό της ΝΔ με 178 εκ."

Με σκληρές εκφράσεις επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, ο εκπρ.τύπου της ΝΔ, μιλώντας για "πράσινη λάσπη" και "γελοιοποίηση".

"Δεν κάναμε εμείς τις διαρροές", απάντησε  ο Πεταλωτής, οι διαρροές "οφείλονται σε εσωκομματικές έριδες της ΝΔ" (!!!).

Στο taxalia σας τα είπαμε έγκαιρα εδώ. Το ζήτημα είναι όμως ότι κάποτε πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν στη φυλακή, όσοι...

σπιλώνουν υπολήψεις, εκμεταλλευόμενοι το κλίμα οργής του κόσμου. Κι αν παλουκωθούν στο Σύνταγμα, ακόμη καλύτερα. Δεν μπορεί να συνέλθει η χώρα, από τα χάλια της, με τέτοιοι κλίμα ακατάσχετης λασπολογίας.

Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το χρώμα της λάσπης είναι πράσινο.

Οι αθλιότητες που εκπορεύονται, εδώ και ημέρες, από προπαγανδιστές του ΠΑΣΟΚ για…. δήθεν γαλάζιο υπουργό, με καταθέσεις 178… ανύπαρκτων εκατ. σε ξένη Τράπεζα, αποδεικνύονται τελικά τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο.
Είναι ασύστολα ψεύδη, που είχαν σκοπό να αποπροσανατολίσουν το λαό από το σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ στα υποβρύχια για να πετύχουν επικοινωνιακό συμψηφισμό.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», εκπρόσωπος του κ. Παπακωνσταντίνου παραδέχεται ότι το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει κανένα στοιχείο για υπουργό «φάντασμα» με 178 εκατ.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οφείλει να ζητήσει άμεσα συγνώμη.
Γιατί με μεθοδεύσεις αδίστακτης προπαγάνδας και συκοφαντίας προκαλεί και προσβάλλει τη νοημοσύνη του λαού, επιχειρώντας να τον αποπροσανατολίσει.
Όσον αφορά στη νέα λάσπη που εκτοξεύουν για δήθεν «ενδοκομματική κόντρα», είναι το δεύτερο επεισόδιο της ίδιας πολιτικής αθλιότητας, που μετά την αποκάλυψη της πρώτης, οδηγεί στη γελοιοποίηση των κατασκευαστών της».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. έκανε την εξής δήλωση.


O Eκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ αντί να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια και προκειμένου να καλύψει τις εσωκομματικές έριδες της Ν.Δ., αποδίδοντας υποτιθέμενες διαρροές της κυβέρνησης για πρώην υπουργό της Ν.Δ. , για το καλό του ελληνικού λαού ας μας δώσει επιτέλους μια απάντηση για όσα αναφέρει ο κ. Αλογοσκούφης σε σημερινή του συνέντευξη λέγοντας ότι ο ίδιος πίεζε τον τότε πρωθυπουργό κ. Καραμανλή για τη λήψη μέτρων ο οποίος με την γνωστή υπευθυνότητα της κυβέρνησης του που έφτασε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας του απαντούσε: «άστο για αργότερα».
Και ας ρωτήσει ο κ. Μιχελάκης τον κ. Σαμαρά ως υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή εάν είχε ακούσει κάτι σχετικό.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο δημοσιογράφος Μάκης Κουρής της εφημερίδας «Παρόν» έχει κλητευθεί από το ΣΔΟΕ (σύμφωνα με το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας που κυκλοφορεί εκτάκτως την Πέμπτη) για να παράσχει τις σχετικές εξηγήσεις.

http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: