slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μετά τις έντονες κοινωνικές αντιδράσεις αναγκαστήκαν να πάρουν πίσω την άδικη και παράλογη διάταξη

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ»

 

Η άδικη και παράλογη διάταξη του νόμου 3896/2010 (άρθρο 34), με την οποία η κυβέρνηση υποβάθμισε την αξία και την ποιότητα της ζωής σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, αποκαθίσταται επιτέλους με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου για την Υγεία.

Η κυβέρνηση, δεν άντεξε τις έντονες και δικαιολογημένες κοινωνικές αντιδράσεις, την οργή και το θυμό των κατοίκων των νησιών μας, αλλά και των βουλευτών της Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση (Κυκλάδων) και Μίκας Ιατρίδη (Δωδεκανήσου) που με ερωτήσεις και παρεμβάσεις τους στη Βουλή, ανέδειξαν την κυβερνητική αναλγησία και τις δραματικές επιπτώσεις που έχει η πολιτική της για την Υγεία στο νησιωτικό χώρο.

Ουσιαστικά, πρόκειται για άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης, η οποία κάτω από το βαρύ κλίμα που διαμορφώθηκε σε βάρος της, αναγκάστηκε να επαναφέρει στην προγενέστερη κατάσταση τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ότι η κυβέρνηση ή νομοθετεί «στο γόνατο» ή ότι στο βωμό του Μνημονίου, σκόπιμα, θυσιάζει ακόμη και τον ευαίσθητο τομέα της Υγείας στη νησιωτική Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Ναξιωτάκι είπε...

Μπράβο Bουλευτάρα μας! Αν δεν ήσουνα εσύ να τους τσακίσεις τα κόκαλα ούτε υγειονομικό σταθμό δεν θα είχαμε στη Νάξο. Χαλάλι σου Τομεάρχη μας. Σε τρέμουν τα Πασόκια και τα μαζεύουν. Ας τολμήσουν με το ρεμάλι το Καπελέρη τους να σε ακουμπήσουν. Ότι έκανες το έκανες με τον ιδρώτα σου. Τιμή και δόξα της Νάξου, καμάρι μας. Ας δουν την αξία σου και εκείνοι οι ΝουΔήτες που σε πολέμησαν για να βάλουνε μυαλό. Τώρα θα σε προσκυνάνε και αυτοί που κοιτάζανε προς την Αμοργό.