slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόλαβε και ενημέρωσε πριν την κοπή!!!


Θαύμα! Θαύμα! Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου ενημέρωσε τα ΜΜΕ του νησιού ότι θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της! Το θαύμα, θαύμα δεν πάει στο ότι θα κόψει την πίτα της αλλά στο ότι ενημέρωσε τα ΜΜΕ του νησιού που έχουν να δουν δελτίο τύπου, ανακοίνωση, ή οτιδήποτε άλλο κάτι μήνες। Στην κοπή της πίτας θα παρευρεθεί, όπως κάθε χρόνο, ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.
Τώρα που με έπιασαν οι κακίες , εκείνο το ΠΑΣΟΚ Πάρου - Αντιπάρου που βρίσκεται; Για το ΛΑΟΣ Πάρου - Αντιπάρου θα σας μιλήσω μια άλλη φορά... Δεν ανέφερα τα κόμματα της αριστεράς γιατί είναι τα μοναδικά τον τελευταίο καιρό που δηλώνουν την παρουσία τους στην Πάρο, με δελτία τυπου και ανακοινώσεις, έστω και σε αραιά χρονικά διαστήματα!

Σ.σ.: Προς Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Νάξου: Την πρόσκληση προς τα ΜΜΕ, για την κοπή της πίτας σας, δεν την στέλνουν μόνο με φαξ, υπάρχει και το μαιλ!

"Παριανός Πολίτης"

2 σχόλια:

Ναξιωτάκι είπε...

Βρε Παριανέ με τι ασχολείσαι. Ποιος ενδιαφέρεται με όλα αυτά που γράφεις. Σκοτίστηκεν ο κόσμος με τις πίτες και τα φλουριά σας. Κάνε κάτι άλλο να πιάνει τόπο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΨΗΦΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ.