slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι χορηγίες της Ζήμενς στην ομοσπονδία του συζύγου της κ. Μπακογιάννη

(Μόνο στο Antinews). Ενώ ο κ. Καρατζαφέρης επιδίδεται από χθες σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει την Οικογένεια Μητσοτάκη από την λαίλαπα της Ζήμενς νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως.


πό Factorx |

Θυμάστε που πριν από μήνες γράφαμε ότι «δεν είναι μόνο τα «δωράκια» της Ζήμενς προς τον Κυριάκο για το γραφείο του ή τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Εδώ βλέπουμε ότι μέχρι και δωρεές στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, πρόεδρος της οποίας ήταν ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη, έκανε ο κ. Χριστοφοράκος, ο οποίος μάλιστα φωτογραφιζόταν μαζί του…» (Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στην Ζήμενς θα βρεις την Αγία Οικογένεια)

Ακολούθησε δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», σύμφωνα με το οποίο «μαζί με την Ντόρα ξεθαρρεύει και ο σύζυγός της Ισίδωρος, τα αιτήματα του οποίου κατέχουν δεσπόζουσα θέση στο αρχείο Χριστοφοράκου. Πρόκειται για διόλου ευκαταφρόνητες χορηγίες που τελικά ο κ. Ισίδωρος Κούβελος εξασφαλίζει από τον Χριστοφοράκο (ελέω Ντόρας) για την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, για τη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων κ.ά. Τόση είναι η μέριμνα του γραφείου Χριστοφοράκου που η γραμματέας στις 13 Οκτωβρίου 2003 στην πρώτη υπόμνηση γράφει: «Να κάνει κάτι για Μπακογιάννη».

Εμείς δεν ξέρουμε αν “το έκανε” για την κ. Μπακογιάννη, αλλά ιδού σήμερα η συμφωνία για τη «χορηγία» μετά τιμολογίου της Ζήμενς προς τον Ομοσπονδία Ιππασίας του συζύγου της κ. Μπακογιάννη, κ. Ισίδωρο Κούβελο.

Στην Εξεταστική τα γνωρίζουν αυτά;

Υπάρχουν και άλλα τιμολόγια;

Σε τι υπηρεσίες αντιστοιχούν αλήθεια;


Δεν υπάρχουν σχόλια: