slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εχουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Νικολιά

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ

KΩΣΤΑ ΑΠΕΡΓΗ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΉ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΊΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΣΥΡΟΥ

Η επικράτηση του κ. Νικολιά στις εκλογές της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, είναι πάνω απ’ όλα μια νίκη του Α. ΣΑΜΑΡΑ και της άοκνης προσπάθειας, που καταβάλλει να συνθέσει μια γνήσια δημοκρατική παράταξη, μέσα σε ένα δραματικό πολιτικό σκηνικό.

Κάποιοι, πριν μια βδομάδα με όρους παρασκηνίου μεθόδευαν τον αποκλεισμό του σημερινού θριαμβευτή των εκλογών, με ανέντιμες πρακτικές, παλαιάς κοπής.

Με την εκλογή Νικολιά η διαφθορά και η κλεπτοκρατία στις Κυκλάδες, πήρε ένα σαφές μήνυμα, πως δεν θα έχει πια την σιωπηρή συνενοχή της Ν.Δ., ούτε των πολιτικών Ταμτάκων, που δήθεν την εκπροσωπούσαν. Η διαφθορά στις Κυκλάδες είναι αποκλειστικά υπόθεση ΠΑΣΟΚ. Η κεντρική Διοίκηση του κόμματος, έλυσε το ζήτημα με ωριμότητα και δικαιοσύνη και στις κάλπες, ηττήθηκαν οι μηχανισμοί και νίκησε η δημοκρατία, κυρίως όμως η νέα γενιά της παράταξης, που μπορεί να ονειρεύεται, ότι θα υπερασπίσει εκείνη την μεγάλη της κληρονομιά να ξαναγεννά την δημοκρατική ζωή στην Ελλάδα.
Η ευθύνη που παίρνει σήμερα, με την γνήσια εντολή των Νεοδημοκρατών στις Κυκλάδες, ο Δημήτρης Νικολιάς, είναι τεράστια. Σηκώνει πέτρες ιερές. Οφείλει να συντρίψει τους μηχανισμούς και να ξαναγεννήσει την ελπίδα. Πέρα απ’ όλα όμως έχουμε την υποχρέωση να τον ευχαριστήσουμε, γιατί δέχθηκε να αναλάβει αυτό το βαρύ φορτίο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: