slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Τουρισμός της Νάξου "σκοντάφτει" στο Λιμάνι !!!

ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ
Λάβαμε στο mail του blog μια καταγγελία από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου για τις τρύπες που βρίσκονται στην νησίδα του λιμανιού τις Νάξου, εκεί που σταθμεύουν τα οχήματα τους οι ξενοδόχοι.
Στην καταγγελία ο εξοργισμένος επαγγελματίας αναφέρει ότι σήμερα το πρωί μετά την αποβίβαση των πελατών του από το αυτοκίνητο, μια Γερμανίδα έπεσε μέσα σε μια από τις τρεις τρύπες και από θαύμα γλύτωσε τα χειρότερα. Η αλλοδαπή τουρίστρια αναχώρησε από το νησί με τις χειρότερες εντυπώσεις και αρκετές εκδορές στα χέρια και στα πόδια της λέγοντας, " τι να κάνουμε...έτσι είναι η Ελλάδα."
Εμείς επικοινωνήσαμε με των πρόεδρο των Ενοικιαζόμενων Δωματίων, κ. Γεώργιο Κάβουρα ο οποίος μας δήλωσε ότι κάθε χρόνο πολλοί τουρίστες κατά την άφιξη - αναχώρηση τους πέφτουν θύματα του συγκεκριμένου προβλήματος. Επίσης μας είπε ότι το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες τρύπες και το ατέλειωτο πεζοδρόμιο, που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο δίπλα, έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές τα τελευταία 5 χρόνια (!!!) στις αρμόδιες αρχές και στο λιμενικό ταμείο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα.
Στην μέση της νησίδας έχει τοποθετηθεί μια ψαροκασέλα (!!!!) για να καλυφθούν οι επικίνδυνες βίδες που έμειναν από την απεγκατάσταση φωτιστικού πυλώνα. Εικόνες ντροπής και τριτοκοσμικής νοοτροπίας από ανθρώπους που νοιάζονται μονό για τις καρέκλες, και τα αξιώματα. Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας.
naxosfan

Δεν υπάρχουν σχόλια: