slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την Κυριακή με μια πρωτόγνωρη δημοκρατική διαδικασία, με πολύ μεγάλη συμμετοχή, άρτια οργάνωση και κλίμα ενότητας, η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε σε ολόκληρη την Ελλάδα και στις Κυκλάδες τους νέους Προέδρους των νομαρχιακών και δημοτικών επιτροπών της από τη βάση τους κόμματος μας. Συνεχίζεται έτσι το μεγάλο άνοιγμά της στην κοινωνία, το οποίο ξεκίνησε με την εκλογή του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά από τους φίλους και τα μέλη της. Μία προσπάθεια, η οποία θα κορυφωθεί με τη διεξαγωγή του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 25, 26 και 27 Ιουνίου 2010.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμπολίτες μου και συμμαχητές , που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές της Κυριακής στις Κυκλάδες, στηρίζοντας δυναμικά την μεγάλη προσπάθεια της Ν.Δ και του Προέδρου μας για την ανανέωση της μεγάλης κεντροδεξιάς μας παράταξης. Συγχαίρω επίσης όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους για την προσπάθειά τους και ειδικότερα όσους εξελέγησαν αλλά και εκείνους που δεν εξελέγησαν για τη συμμετοχή τους, επειδή σ` αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχει μόνο ο κοινός σκοπός και ο κοινός στόχος για αξίες και οράματα. Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Δημήτρη Νικολιά και στον συναγωνιστή κ. Στέλλα Μανώλη καθώς επίσης  και στους νεοεκλεγέντες προέδρους και μέλη των δημοτικών οργανώσεων σε όλα τα νησιά μας.

Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα νικηφόρα πορεία για τη Νέα Δημοκρατία. Ενωμένοι θα προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας σύγχρονης παράταξης, που θα απευθύνεται και θα κερδίζει την κοινωνία με δυναμικές πρωτοβουλίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις. Ξεκινάμε δυναμικές πολιτικές «μάχες» εντός και εκτός Βουλής με πρωτοπόρο τον Αντώνη Σαμαρά.  Ενωμένοι, δυνατοί, αισιόδοξοι. Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, το συμφέρον του κάθε πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: