Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Food Experience Graviera Naxos 2019, στη Νάξο και στη Σχοινούσα.
Διάσημοι σεφ, δημοσιογράφοι, food bloggers, παρουσιαστές, κ.ά. γεύθηκαν υπέροχα πιάτα και έζησαν μοναδικές εμπειρίες στο τριήμερο γαστριμαργικό event, με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.
Την πρώτη μέρα του event (Παρασκευή 7 Ιουνίου), στην παραλία της Αγίας Άννας, οι καλεσμένοι απόλαυσαν μία πεντανόστιμη μακαρονάδα με τρούφα και Γραβιέρα Νάξου, την οποία μαγείρεψε ο σεφ και τρουφοκυνηγός, Χρήστος Πλεσιώτης, σε ένα εντυπωσιακό τηγάνι, για τη χρήση του οποίου εκπαιδεύτηκε τρία χρόνια στην Ιταλία.