slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Fwd: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν. ΜΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑ (11/6/2019)



Σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης: 
Στο ερώτημα αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα επηρεάσει τις εθνικές εκλογές, ο βουλευτής τόνισε ότι όσοι από τους πολίτες, που ψήφισαν ΝΔ ή άλλο κόμμα και δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνονται ότι τα κόμματα που κυβέρνησαν από το 1974 μέχρι το 2014, όπως η ΝΔ, έχουν μερίδιο ευθύνης της τραγικής χρεωκοπίας της χώρας να το ξανασκεφτούν γιατί ακούγοντας τις προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα ακολουθηθεί μία άλλη πορεία.

Για τις μετατάξεις των υπαλλήλων της Βουλής, επισήμανε ότι η πρόταση, από βουλευτή της ΝΔ, να μπορούν να περιλαμβάνονται και οι υπάλληλοι της Βουλής στο νόμο της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων, που ψήφισε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι σωστή, το λάθος ήταν ότι όσες μετατάξεις δεν ολοκληρώθηκαν θα έπρεπε να σταματήσουν με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. 

Για το αν ο κόσμος ψήφισε σοφά στις ευρωεκλογές ο κ. Νίκος Μανιός, μεταξύ άλλων, είπε ότι ο λαός κρίνει με τα δικά του κριτήρια, με την ταξική του συνείδηση, με την προέλευσή του και ψηφίζει και με μία παράδοση της δεξιάς πολιτικής παράταξης η οποία ξεκινάει πριν από τη σύσταση του ελληνικού κράτους. 
  
Ο σύνδεσμος της συνέντευξης: https://youtu.be/JtgQ0qGVKJA 
--
Νίκος Μανιός
Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ
Πρόεδρος Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων
Πρόεδρος Υποεπιτροπής για τη Μελέτη και Αντιμετώπιση του Προβλήματος των Ναρκωτικών
Μέλος Ειδικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για το περιεχόμενο και τις διαδικασίες σύναψης των διατλαντικών εμπορικών συμφωνιών
Μέλος Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος & λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων
Βουλής 4, 10562
Τηλ: 210 3236061210 3706263, 210 3706463, 210 3706663
Fax: 210 3706063

Δεν υπάρχουν σχόλια: