slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαν. Μαργαρίτης: Ο Λιανός , γεννήθηκε, εδώ μεγάλωσε, εδώ ανδρώθηκε ως επιχειρηματίας, οικογενειάρχης δεν είναι «αλεξιπτωτιστής» είναι «χορτάτος»

Προσθήκη λεζάντας
Η συνέντευξη Τύπου ή διάγγελμα ή μίνι απολογισμός που έγινε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη είχε αρκετές ειδήσεις είναι η αλήθεια. Όμως, η πιο σημαντική στιγμή ήταν όταν αναφέρθηκε στην …διάδοχη κατάσταση. Την επόμενη ημέρα του συνδυασμού «Στροφή στο Μέλλον» και τον υποψήφιο για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου..

Όπως είναι γνωστό από την περασμένη εβδομάδα, υποψήφιος θα είναι ο πρώτος την τάξη αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός μετά από δημοκρατικές διαδικασίες και με δεδομένο ότι δεν υπήρχε αντίπαλος όταν ο Μανόλης Μαργαρίτης ανακοίνωσε στους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της θητείας…
https://www.naxospress.gr/arthro/politiki/man-margaritis-o-lianos-einai-hortatos-kai-den-einai-alexiptotistis

Και ο Μανόλης Μαργαρίτης ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την υποψηφιότητα Δημήτρη Λιανού « Ο Δημήτρης Λιανός ήταν και είναι άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης μου… Είναι άνθρωπος που ξέρει την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο κανείς καθότι δεν είναι μόνο τα χρόνια που ήταν αντιδήμαρχος αλλά έχει πέρασμα και ως Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας (σ.σ. ήταν δύο θητείες στις Εγγαρές Νάξου) και γνωρίζει πολύ αλά, είναι γνώστης των προβλημάτων του τόπου του».

Στη συνέχεια ανέφερε «Είναι ένας άνθρωπος χορτάτος… Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον ιδιωτικό τομέα και επιτυχημένος οικογενειάρχης. Έχει δώσει δείγματα γραφής για τις ικανότητές του…»

Παράλληλα έριξε και το καρφί του στους αντιπάλους του Λιανού στις εκλογές σημειώνοντας «Το πιο σημαντικό για τον Δημήτρη Λιανό είναι ότι είναι άνθρωπος που τον θεωρώ «μόνιμο κάτοικο Νάξου». Εδώ γεννήθηκε, εδώ μεγάλωσε, εδώ ανδρώθηκε ως επιχειρηματίας, οικογενειάρχης. Ξέρει τον αέρα της Νάξου. Έχει δει την ανάπτυξη του νησιού βήμα, βήμα. Εάν έχει απαγορευτικό, ο Λιανός θα είναι εδώ. Δεν είναι αλεξιπτωτιστής υποψήφιος Δήμαρχος στον τόπο του»…

Και βέβαια τόνισε ότι «πιστεύω σ’ αυτόν. Πιστεύω στην παράταξή μας. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία του Λιανού. Έχει αποδείξει ότι γνωρίζει να κερδίζει…»

Και στο τέλος της αναφοράς αυτής εξήγησε ότι «δεν δώσαμε όπως γράφτηκε δακτυλίδι, ή χρίσμα. Στις δύο συναντήσεις που κάναμε, ζήτησα από όλους τους συνεργάτες μου είτε δημοτικούς συμβούλους, είτε προέδρους κοινοτήτων και υποψηφίους να σταθούν στο πλευρό του όπως έγινε όλα αυτά τα χρόνια όπου όπως βλέπετε είμαστε η μοναδική παράταξη που δεν έχασε ούτε έναν … σύμβουλο όπως έχει γίνει σε άλλους. Όσοι ξεκινήσαμε, τόσοι θα τελειώσουμε. Αποτελούμε άλλωστε πρότυπο ενότητας σε όλο το Νότιο Αιγαίο»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: