slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μ. Πάσουλας: Καθυστερεί αδικαιολόγητα το άνοιγμα των σμυριδορυχείων Νάξου





Ο Μιχάλης Πάσουλας (Φωτογραφία: Cyclades Voice)


Την έντονη ανησυχία των σμυριδορυκτών Νάξου επισήμανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σμυριδορυκτών Νάξου και πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκαδού, Μιχάλης Πάσουλας, μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή "Εκατέρωθεν" με τη Δανάη Μαύρου,γιατί παρότι έχουν υπογραφεί από τα συναρμόδια υπουργεία οι σχετικές αποφάσεις για το ποσό που θα διατεθεί από το Δημόσιο για την αγορά και μεταφορά των 7.100 τόνων σμύριδας που θα εξορυχθεί και ενώ δημοσιεύθηκε και το σχετικό ΦΕΚ ακόμη δεν έχουν ανοίξει τα ορυχεία. Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλούνται οι σμυριδεργάτες την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο Οικομουσείο Κορώνου...



https://www.cycladesvoice.gr/?aid=83023
Όπως σημείωσε ο κ. Μ. Πάσουλας, θα συζητθούν τα προβλήματα σχετικά με την έναρξη λειτουργίας των σμυριδορυχείων για το 2018, αλλά και το ζήτημα της επιλεκτικής διαγραφής σμυριδεργατών από τους καταλόγους που διαφαίνεται ότι επιχειρείται.

"Ζητούν από τους σμυριδεργάτες να αποδώσουν φορολογικά στοιχεία που έχουν ήδη αποστείλει στο παρελθόν και όλη αυτή η κατάσταση μαζί με τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση ανοίγματος των ορυχείων μας οδηγούν στην εκτίμηση ότι δρομολογείται το κλείσιμο των ορυχείων", ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σμυριδορυκτών Όρμου Λυώνα και επισήμανε ότι η παρουσία όλων στη γενική συνέλευση είναι απαραίτητη.

Ακούστε αναλυτικά τις είπε ο Μιχάλης Πάσουλας 





Newsroom Cyclades Voice

Δεν υπάρχουν σχόλια: