slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μακάριος Λαζαρίδης: «Πρέπει πλέον να μιλάμε για μια Κυβέρνηση όχι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά για μια Κυβέρνηση ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ»


«Την προσεχή Δευτέρα, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος θα προσέλθουν απολογούμενοι και οι δύο. Είναι φανερό, με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε την αναβολή της συζήτησης, ότι αναγορεύτηκε αυτομάτως μετά από 20 μέρες κρυπτόμενος, σε συνήγορο του κ. Καμμένου. Τους ενώνει η καρέκλα. Θα πρέπει πλέον να μιλάμε νομίζω για μια Κυβέρνηση όχι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά για μια Κυβέρνηση ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί είναι φανερό ότι ο κ. Καμμένος απαίτησε από τον πρωθυπουργό και τον έσυρε να πάει τη Δευτέρα στη Βουλή». Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ FM», ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.


Και πρόσθεσε: «Την προσεχή Δευτέρα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος θα κληθούν να απαντήσουν σε μια σειρά κρίσιμων ερωτημάτων, τα οποία δεν έχουν απαντηθεί μέχρι σήμερα. Πρώτον, γιατί σε διακρατική συμφωνία, την οποία έχει εγκρίνει η Βουλή, υπάρχει μεσάζων; Δεύτερον, ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος και ποια είναι η σχέση του με τον κ. Καμμένο και κυρίως σε ποιες άλλες αγοραπωλησίες έχει εμπλακεί; Τρίτον, η ελληνική πλευρά μιλάει για 300.000 βλήματα ενώ οι Σαουδάραβες ενδιαφέρονται μόνο για 100.000 βλήματα. Που θα πήγαιναν τα επιπλέον 200.000 βλήματα και τα επιπλέον 132 εκ. ευρώ; 

Κάτι ακόμα κρίσιμο. Τη Δευτέρα θα παρουσιάσουμε στοιχεία που θα δείχνουν τις σχέσεις του κ. Παπαδόπουλου με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Να πω όμως και κάτι ακόμα: Πραγματικά αναρωτιέμαι πως τα αντέχουν όλα αυτά οι αριστεροί κατά τα άλλα βουλευτές. Προφανώς, βέβαια, το αντέχουν λόγω της καρέκλας και τη Δευτέρα θα υπερασπιστούν και αυτοί τον κ. Καμμένο. Πουλάνε πυρομαχικά, τα οποία η Σαουδική Αραβία μαζί με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα τα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια για να χτυπήσουν αμάχους στην Υεμένη;  Αυτή είναι η ηθική της δήθεν αριστεράς;».


Δεν υπάρχουν σχόλια: