slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Δούναβης


Θα διαδεχθεί την Μαρία Καζαντζάκη της οποίας η παραίτηση έγινε δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο
Αυτό προέκυψε από την σχετική μυστική ψηφοφορία στην σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία ο νέος πρόεδρος έλαβε 20 ψήφους, ενώ υπήρξαν 3 λευκά και ένα άκυρο.
Πριν από την ψηφοφορία υπήρξε σύσκεψη των μελών της παράταξης της Δημοτικής Αρχής, όπου έγινε ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση του δημάρχου Γιώργου Μαραγκού για τον κ. Δούναβη, επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ του Cyclades24 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) την επόμενη κιόλας μέρα από τη γνωστοποίηση της «ρήξης» ανάμεσα στον δήμαρχο και την τέως πλέον πρόεδρο Μαρία Καζαντζάκη.

Αμέσως μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος ανέφερε: «Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για όλους μας, αλλά κυρίως για μένα. Πριν από 2 χρόνια μου έγινε η πρόταση από τον κ. Μαραγκό να κατέβω στις εκλογές, το σκέφτηκα πολύ λόγω βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά τελικά αποφάσισα να το κάνω.

Η πορεία μου από εκείνη τη μέρα μέχρι σήμερα δεν μπορούσα να την φανταστώ ούτε εγώ, αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πριν ένα χρόνο δεν ήμουν καν δημοτικός σύμβουλος (σ.σ. μπήκε στο συμβούλιο μετά την αποχώρηση του Θάνου Φώσκολου).

Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, με ειλικρίνεια και δικαιοσύνη, προκειμένου να συνεχιστεί η καλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και γιατί όχι να γίνει και ακόμα καλύτερη».

Ευχές για το νέο του ρόλο έδωσαν τόσο ο δήμαρχος , όσο και οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας.
Για την συζήτηση του θέματος της παραίτησης της Μαρίας Καζαντζάκη θα ακολουθήσει ξεχωριστό ρεπορτάζ
dimotiko-symvoulio-psifoforia

Δεν υπάρχουν σχόλια: