slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Βρούτσης: «Η χώρα καταρρέει κάτω από την πιο ανεύθυνη και ανίκανη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» (aud)


 


«Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στήριξη στην κυβέρνηση στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, που είχε μοναδικό θέμα το προσφυγικό, για να πάμε σήμερα με ενιαία εθνική γραμμή στήριξης στην Ευρώπη και να διεκδικήσουμε αιτήματα προς το συμφέρον της χώρας μας», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμακαι στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη.
Ο κ. Βρούτσης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως την πλέον ανίκανη και ανεύθυνη της μεταπολίτευσης. «Φτάσαμε», τόνισε, «ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών μέσα στη χώρα να αμφισβητεί τα εθνικά μας συμφέροντα και να μην παίρνει απάντηση από τον υπουργό εξωτερικών της χώρας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ.Βρούτσης, «παρέλαβε κράτος, όπως είπε και ο κ. Σαμαράς, και το μετέτρεψε σε απέραντο hot spot, με τρομακτικές επιπτώσεις οικονομικές και κοινωνικές».

Όπως είπε, ο κ. Βρούτσης: «Η Νέα Δημοκρατία, δεν ζητά εκλογές για κυβέρνηση τεσσάρων μηνών, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας», αλλά πρόσθεσε, «κάθε πράγμα στον καιρό του».

Σχετικά με την αναμενόμενη αξιολόγηση από τους εταίρους, ο κ. Βρούτσης δήλωσε πως εύχεται να προχωρήσει άμεσα, «γιατί αλλιώς η Ελλάδα έως το τέλος Ιουνίου θα καταρρεύσει και οικονομικά, γιατί δεν θα μπορεί να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Το 2016 η οικονομία μας μπαίνει επισήμως στην ύφεση και αυτό σημαίνει τεράστιο επιπλέον βάρος του Έλληνα φορολογούμενου».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: