slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δωρεάν το νέο ηλεκτρονικό ημερολόγιο του σύγχρονου πολιτικού


Του Θανάση Παπαμιχαήλ 
Ένα μοναδικό, πρωτότυπο και πολύ χρήσιμο ηλεκτρονικό ημερολόγιο – ατζέντα, έρχεται με «ζωντανό» τον κάθε μήνα στην οθόνη του υπολογιστή σας, του tablet. Για να μην τα έχετε όλα στο μυαλό σας!

Απαλλαγείτε από μπλοκάκια, χαρτάκια, και κάθε είδους τεφτέρια, που δεν ταιριάζουν με την εικόνα σας στη σύγχρονη εποχή μας. Ανοίξτε το εύκολα και σημειώστε ό,τι καθημερινά θεωρείτε ενδιαφέρον.

Συναντήσεις, εκδηλώσεις, χαιρετισμούς, ομιλίες, συγκεντρώσεις, απαραίτητες επισκέψεις και ότι άλλο προκύψει. Με μια ματιά, βλέπετε ολόκληρο το μήνα, μέρα – μέρα. Γράφετε, σβήνετε, εύκολα, γρήγορα και χωρίς να χάνετε χρόνο.

Είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό ημερολόγιο του σύγχρονου πολιτικού με ειδική αναφορά στις σπουδαιότερες παγκόσμιες ημέρες του μήνα, με αρκετά μεγάλο χώρο για προσωπικές σημειώσεις και σοφά αποφθέγματα διάσημων προσώπων.

Το νέο ηλεκτρονικό ημερολόγιο του σύγχρονου πολιτικού μπορείτε να το έχετε στην οθόνη του υπολογιστή σας ΔΩΡΕΑΝ αρκεί :
Να μας στείλετε το προσωπικό σας e-mail, το όνομα και την ιδιότητα σας στη διεύθυνση thanasis.papamichail@yahoo.gr ή ως μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook και
Να κάνετε ένα like στη σελίδα μας Think Politics στο facebook. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό απλά θα μας δώσετε τη δύναμη να συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε τη σελίδα με καινοτόμες ιδέες, επίκαιρα άρθρα και καλές πρακτικές, που ενδιαφέρουν όλους εσάς που έχετε την πολιτική στο DNA σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: