slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το Ποτάμι στην Τήνο


Στην Τήνο βρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές με το Ποτάμι Νικολίτσα (Λίλη) Αγγελοπούλου και Μάριος Βαζαίος, τους οποίους υποδέχθηκε ο συνυποψήφιος τους Πέτρος Σανταμούρης.
Αρχικά, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπίστωσαν ότι η λειτουργία του στηρίζεται στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζόμενων που έχουν φτάσει πια στα σωματικά και ψυχικά τους όρια. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι ο παθολόγος εφημερεύει για 35 συνεχείς μέρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η βοήθεια που σταθερά προσφέρει το ΠΙΙΕΤ, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να
υποκαταστήσει τις υποχρεώσεις του κράτους.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τους υποψήφιους του Ποταμιού, η σχετική επερώτηση που είχε κάνει το κόμμα από τον περασμένο Μάϊο στη Βουλή για τις ελλείψεις που είχαν καταγραφεί στα νησιά των Κυκλάδων έπεσε στα ευχολόγια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.







Οι υποψήφιοι βουλευτές βρέθηκαν, επίσης, στο Φαλατάδο, επισκέφθηκαν κάποια από τα ιδιαίτερα μουσεία του χωριού και συμμετείχαν στο ρακιτζιό. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για λίγο τόσο με τον δήμαρχο Τήνου Σίμο Ορφανό, όσο και με πολλούς κατοίκους.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε εξόρμηση και ενημέρωση στην Χώρα της Τήνου, καθώς και επισκέψεις σε μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις (από τα μαγαζιά της Χώρας μέχρι την πρότυπη μονάδα ζυθοποιίας που λειτουργεί στο νησί). Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συνάντηση και συζήτηση με τον Γιώργο Γρηγοράκο για θέματα που απασχολούν το γηροκομείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: