slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αναρχοαπλυτοι εισέβαλαν στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ [βίντεο] -Αναρχικοί τα έκαναν γυαλιά καρφιά.ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ



Μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία του ΤΑΠΕΔ, σπάζοντας ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

Λίγο μετά τις 08:00 η ομάδα μπήκε στα γραφεία της οδού Σταδίου και Κολοκοτρώνη, χωρίς κανένας να εμποδίσει τη δράση τους.

Μάλιστα, ανάρτησαν την επίθεσή τους στο διαδίκτυο, γράφοντας:


«Σήμερα 14 Σεπτέμβρη στις 8.10 το πρωί ομάδα συντρόφων του Ρουβίκωνα εισέβαλε στον 7ο όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το ΤΑΙΠΕΔ επί της οδού Σταδίου και Κολωκοτρώνη στην πλατεία Κολωκοτρώνη.

Οι σύντροφοι ισοπέδωσαν τον όροφο. Σπάστηκαν οι υπολογιστές, τα λάπτοπ, τα γραφεία, τζάμια, εκτυπωτές, κάμερες κ.α. Επίσης καταστράφηκαν έγγραφα.

Οι security που φύλασσαν την είσοδο του κτηρίου κρατήθηκαν από μια περιφρούρηση της ομάδας η οποία τους αφαίρεσε τους ασυρμάτους τους και οι σύντροφοι αποχώρησαν ανενόχλητοι.

Το κτήριο του ΤΑΙΠΕΔ φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από ΔΕΛΤΑδες και ΟΠΚΕ αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε την επίθεση και την ισοπέδωση του ορόφου…

Θα ακολουθήσει εκτενέστερο κείμενο»!

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη αναρχική ομάδα είχε εισβάλει τον Μάρτιο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και τον Απρίλιο στο προαύλιο της Βουλής, ενώ είχε πραγματοποιήσει διαδήλωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, πετώντας φέιγ βολάν με τα οποία ζητούσαν διαγραφή χρέους και έξοδο από την ΕΕ.


Πηγή: Εισβολή στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ -Αναρχικοί τα έκαναν γυαλιά καρφιά [βίντεο] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/225929/eisvoli-sta-grafeia-toy-taiped-anarhikoi-ta-ekanan-gyalia-karfia-vinteo#ixzz3lhuAsFMa

Δεν υπάρχουν σχόλια: