slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τι θα γίνει σύντροφοι θα ανοίξει τελικά το νοσοκομείο στη Σαντορίνης που είχαν κλειστό η κάκια δεξιά και ο κακός Αδωνης για να τιμωρούν τους Σαντορινιούς



Την πρόθεση της Κυβέρνησης να τεθεί άμεσα σε λειτουργία -χωρίς ωστόσο πλήρως εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το κράτος- το πολύπαθο νοσοκομείο της Σαντορίνης εξέφρασε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με φορείς του νησιού ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης, Γ. Μπασκόζος.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπασκόζος κατά τη διάρκεια διαδοχικών επισκέψεων εργασίας με τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Θήρας πατέρα Νικόλαο Σιγάλα και το δήμαρχο Θήρας κ. Νικόλαο Ζώργο μετέφερε τη δέσμευση της Κυβέρνησης για την άμεση έναρξη λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης, σε
συνεργασία ωστόσο με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με το δήμαρχο Θήρας, άλλωστε, διευκρινίστηκε πως υπάρχει η πολιτική δέσμευση για ταχεία εισαγωγή νομοθετικής ρύθμισης με στόχο την άμεση έναρξη λειτουργίας του Δημόσιου Νοσοκομείου της Σαντορίνης. Συμφωνήθηκε επίσης "η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής για διασφάλιση πρόσθετης χρηματοδότησης, πέρα από την κρατικά εγγυημένη, για το Νοσοκομείο της Σαντορίνης".

Κατά την επίσκεψή του στη Σαντορίνη ο κ. Μπασκόζος, πρέπει να σημειωθεί, συνοδευόταν από το μέλος του ΔΣ της ΑΕΜΥ, κ. Ρούσσο, μαζί με τον οποίο και μετέβη στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου που- υπενθυμίζεται- θεμελιώθηκε επί υπουργίας του κ. Αβραμόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: