slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μας έλυσε το πρόβλημα και τον ευχαριστούμε

Γράφτηκε από τον Σπύρος Μάκαρης
 
Η ανυπαρξία ενδοκυκλαδικών δρομολογίων που δημιουργεί καθημερινά προβλήματα στους κατοίκους των νησιών λίγο έλειψε να ματαιώσει και την άφιξη αρκετών αποστολών στη Σύρο και έβαλε σε μεγάλους μπελάδες την οργανωτική επιτροπή του 10ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, που μέχρι την τελευταία στιγμή είδαν ολόκληρη την διοργάνωση να βρίσκεται πραγματικά στον αέρα.
Τελικά όλα πήγαν καλά και η λύση δόθηκε χάρη στις ενέργειες του δραστήριου και πάντα κοντά στις αθλητικές διοργανώσεις του νομού μας, τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού και έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη, ο οποίος πάλεψε για ένα ολόκληρο μήνα ώστε να πραγματοποιηθεί η μεγάλη διοργάνωση.

Ικανοποιημένη από τις ενέργειες του η οργανωτική επιτροπή του Πανκυκλαδικού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Διοργανώτρια Αρχή του Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να αναδείξει τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Αιγαίου κ.Ιωάννης Μαργαρίτης για να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα του ακτοπλοϊκού και να δώσουν το παρών η Πάρος, η Σίφνος, η Κύθνος, η Νάξος και η Μήλος στο 10ο επετειακό τουρνουά της Σύρου. Δίχως τη συμβολή του κ.Μαργαρίτη το τουρνουά θα ήταν αδύνατον να διεξαχθεί και οι καθημερινές του προσπάθειες επί ένα μήνα ήταν καταλυτικές για αυτή τη Μεγάλη γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή! Ο κ.Μαργαρίτης αγκάλιασε με θέρμη από την πρώτη στιγμή το Πανκυκλαδικό ως θεσμό και έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό έτσι ώστε να ξεπερνιέται άμεσα όποιο πρόβλημα προέκυπτε σχετικά με τη μετακίνηση των ομάδων. Τον ευχαριστούμε δημόσια για τη στήριξή του και του αξίζει η καθολική αναγνώριση από την πλευρά μας μιας και ουσιαστικά λειτούργησε σαν να ήταν ένας από εμάς!
Τα μέλη της Διοργανώτριας Αρχής:
Μιχ.Παπαδάκης, Γιάν.Ζαχαρίου, Πέτρ.Μαράκης, Δημ.Κάμπαξης, Στ.Λιβάνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: