slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

«Κοντή η μνήμη του κ.Τσίπρα»


Θεωρεί ο ίδιος ότι εκπροσωπεί το «νέο» αλλά ξεχνάει πως η αμνησία είναι κυρίως «ασθένεια» του γήρατος.

Ο κ. Τσίπρας , κατά την εμφάνισή του στην Θεσσαλονίκη , ξέχασε τι υποσχόταν πριν έναν χρόνο στον ίδιο χώρο. Πρέπει όμως να γνωρίζει ότι θυμούνται πολύ καλά οι Έλληνες που τον πίστεψαν. Θυμούνται και ξέρουν πως αντί « να σκίσει τα Μνημόνια μέρα μεσημέρι» όπως έλεγε, έσκισε με μεγάλη ευκολία , για χάρη της εξουσίας , το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Θυμούνται κα ξέρουν πλέον όλοι οι πολίτες πως κυβερνήθηκε η Χώρα μας από το Γενάρη μέχρι σήμερα. Θυμούνται και ξέρουν πολύ καλά , για ποιο λόγο και ποιος οδηγεί τη Χώρα σε πρόωρες εκλογές; . Θυμούνται και ξέρουν ποιος έταξε. Ποιος είπε ψέματα για υφαρπαγή ψήφων και ποιος επέβαλε τα capitalcontrols . Επίσης ξέρουν όλοι και μετά την ομολογία του ίδιου του κ. Τσίπρα πως από το «θα σκίσουμε το μνημόνιο» περάσαμε στο « θα εφαρμόσουμε το μνημόνιο» .
Επτά μήνες ήταν αρκετοί ώστε όλοι οι Έλληνες να καταλάβουν το τι σήμαινε στην πραγματικότητα η «Ελπίδα» που υποσχόταν ο κ. Τσίπρας.

Η Ελπίδα έγινε Νέο Μνημόνιο. Ένα νέο , πιο επώδυνο , Αριστερό Μνημόνιο που οδηγεί την ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση και πολλές παραγωγικές ομάδες αυτής σε αφανισμό και δυσμενείς οικονομικές περιπέτειες.

Επτά μήνες ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έπαιζαν με τη τύχη της Πατρίδας μας. Τώρα , πιστεύουν , ότι μετά το παιχνίδι πατώντας «delete» όλα θα ξεχαστούν και ο Λαός θα ξεγελαστεί για δεύτερη φορά.

Πληροφορούμε , λοιπόν , τον κ. Τσίπρα και τα στελέχη του ότι είναι τουλάχιστον αφελείς να πιστεύουν πως ο εμπαιγμός και το ψέμα μπορεί να συνεχιστεί και να νικήσει. Το παιχνίδι του κ. Τσίπρα και των υπουργών του στοίχησε στον ελληνικό λαό 96 δις. Ευρώ που θα κληθεί να πληρώνει για πολλά χρόνια.

Τα «παιχνίδια» όμως και τα ψέματα τελείωσαν.

Ήλθε η ώρα της Αλήθειας!!!

Ήλθε η ώρα της Ευθύνης !!!

Ήλθε η ώρα ανάπτυξης ειλικρινών σχέσεων μεταξύ πολιτών και πολιτικών!!!

Ήλθε η ώρα της Ελλάδας!!!

Ήλθε η ώρα της Νέας Δημοκρατίας!!!

Πάμε Μπροστά …όλοι μαζί για την Ελλάδα!!!

ΑΠΟ ΝΟΔΕ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: