slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην Σύρο


Μόνο Μαζί Μπορούμε

Μπαίλας-Βλασερός-Παπαμανώλης-Χάλαρης
Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Κινήσεις Πολιτών) των Κυκλάδων, για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, παρουσιάσθηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Διογένης» στην Ερμούπολη.  
Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Γιάννης Βλασερός,  Δημήτρης Μπάιλας, Γιώργος Παπαμανώλης και ο Μιχάλης Χάλαρης, μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Σοσιαλδημοκρατίας 
Το λόγο έλαβαν όλοι οι παρευρισκόμενοι και χαιρετισμό απέστειλαν οι άλλοι δύο υποψήφιοι του ψηφοδελτίου Πολατσίδης Χρήστος και Καφιέρης Δημήτρης.

Όλοι αναφέρθηκαν για τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κυκλάδες, όπως υγεία, ακτοπλοΐα, αύξηση του ΦΠΑ τονίζοντας ότι θα αγωνιστούν για μια βιώσιμη επίλυση των προβλημάτων αυτών.
Κατά τις τοποθετήσεις τους ο Γ.Βλασερός τόνισε ότι όλοι τους ζητούν την εμπιστοσύνη των Κυκλαδιτών, άσκησε σκληρή κριτική στους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τη διακυβέρνηση των τελευταίων μηνών και επισήμανε ότι θα παλέψουν σκληρά για την Υγεία στα νησιά, την ενδοεπικοινωνία, αλλά και την αναβάθμιση του τουρισμού. 
Ο  Δημήτρης Μπάιλας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αγάπη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά για τη νησιωτική Ελλάδα.
Από την πλευρά του ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παπαμανώλης ξεκαθάρισε ότι επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ  κάνοντας παράλληλα αναφορά για αδικία του ίδιου αλλά και λάσπη την οποία δέχτηκε όταν ήταν στα έδρανα της Βουλής (2009-2012). Κάποια στιγμή μίλησε και για τραμπουκισμούς προς το πρόσωπό του από δημοσιογράφο χωρίς πάντως το θέμα να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Τέλος, ο Μιχάλης Χάλαρης υποστήριξε ότι ο βασικός στόχος που έχει η Ελλάδα είναι να βγει από την κρίση και ότι το μόνο που θέλει ο λαός είναι να σταματήσει η αβεβαιότητα, η αστάθεια και να αναλάβει ο πολιτικός κόσμος τις ευθύνες του. «Θα πρέπει να προχωρήσουν οι αλλαγές που είναι αναγκαίες για τη χώρα» τόνισε χαρακτηρίζοντας παράλληλα καταστροφική τη διακυβέρνηση της Ελλάδας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: