slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

KKEδες έστειλαν στο νοσοκομείο τον Αστ. Διευθυντή Εύβοιας... και λένε ότι "η επίθεση της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα βίαιη"

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Τα επεισόδια έγιναν έξω από το Super Market Carrefour στην Χαλκίδα
Μέλη του ΠΑΜΕ και εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόλυση μιας υπαλλήλου του καταστήματος και έκλεισαν την είσοδο.
Η Διοίκηση του Super Market ειδοποίησε την Αστυνομία για να τους απομακρύνει...
η οποία έφθασε στο σημείο μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας Ευάγγελο Φλεβάρη, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο από την άγρια συμπλοκή που ακολούθησε Δεκάδες συλλήψεις από την Αστυνομία.....

Επεισοδιακή ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ Χαλκίδας, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου έξω από το Super Market Carrefour, με αφορμή την απόλυση μιας υπαλλήλου του καταστήματος.







Με πανό και συνθήματα ζητούσαν από την Διοίκηση του Super Market να πάρει πίσω την απόλυση και έκλεισαν την είσοδο του καταστήματος, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία για να τους απομακρύνει από το σημείο.


Πράγματι Αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας Ευάγγελο Φλεβάρη και μόλις πλησίασαν τους διαμαρτυρόμενους τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Ακολούθησαν έντονοι διάλογοι μεταξύ τους και στο τέλος έπαιξαν "ξύλο" με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο οποίος όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία ( μακρινή ) δέχτηκε αρκετά χτυπήματα.

Δεκάδες ήταν οι προσαγωγές και όπως καταγγέλλει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα βίαιη.
http://eviazoom.blogspot.gr/2013/09/flevaris-astinomiaxilo.html
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: