slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Άρχισε το σίριαλ των «άκαρπων συνεδριάσεων». Ποιοί οδηγούν την ΕΣΗΕΑ σε τεχνητό αδιέξοδο





Άρχισε το σίριαλ των «άκαρπων συνεδριάσεων». Ποιοί οδηγούν την ΕΣΗΕΑ σε τεχνητό αδιέξοδο


Φρούδες αποδειχτήκαν οι ελπίδες ότι τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα κατόρθωναν να συγκροτηθούν σε σώμα από την πρώτη τους συνεδρίαση, αναλογιζόμενα τις κρισιμότατες καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Στη σημερινή συνεδρίαση, την οποία συγκάλεσε η Μαρία Αντωνιάδου, ως πρώτη σε σταυρούς σύμβουλος του πρώτου συνδυασμού -των Ενωμένων Δημοσιογράφων-, η συγκαλούσα και οι άλλοι δυο εκπρόσωποί μας, ο Μάκης Διόγος και ο Δημήτρης Κοτταρίδης, πρότειναν σύμφωνα με την εξαγγελία μας την επομένη των εκλογών, τη συγκρότηση αναλογικού-αντιπροσωπευτικού προεδρείου, με τη σειρά εκλογής των συνδυασμών.
Με την πρόταση αυτή συμφώνησε και η Συσπείρωση, ενώ αντίθετα η πλευρά Σόμπολου και Τσαλαπάτη (Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία και Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων), αρνήθηκε τη συμμετοχή σε αναλογικό, ζητώντας να σχηματίσουν προεδρείο οι δυο πρώτες παρατάξεις, που με τις 3+3 έδρες έχουν τη απόλυτη πλειοψηφία.   
Η Νανά Ντατουντάκη (Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι) πρότεινε τη συγκρότηση αντιμνημονιακού προεδρείου ενώ ο Π. Ράμμος (Δημοσιογραφική Συνεργασία - ΠΑΜΕ Τύπου του ΚΚΕ) δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε κανένα προεδρείο.
Τελικώς φαίνεται πως η απλή και άδολη αναλογική, χρειάζεται και άδολους ανθρώπους να την υπηρετήσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: