slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                                      
       Προσκαλούμε όλους τους συγχωριανούς μας, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 08:00 το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο-Μουσείο στο Κορωνοχώρι με θέμα συζήτησης την:

Σύσταση επιτροπής, η οποία θα αποφασίσει, αν θα γίνει η διοργάνωση  των Κορδελάτων στα χωριά μας, Κορωνοχώρι-Μύλοι.
       Η πρόταση αυτή, ψηφίστηκε ομόφωνα,  στην Γενική μας Συνέλευση στις 3 Φεβρουαρίου 2013, μετά από πολύ συζήτηση  μελών του συλλόγου μας και συγχωριανών μας, ώστε να βγει μία επιτροπή που να μας αντιπροσωπεύει όλους.
       Η επιτροπή αυτή, θα αποτελείται από συγχωριανούς μας,  από μέλη του συλλόγου μας  (Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα Κορωνοχωρίου-Μύλων Νάξου «Παναγία η Φλεριότισσα» ) και από μέλη  του συλλόγου  των χωριών μας στην Αθήνα. (Μορφωτικός  Εξωραϊστικός  Σύλλογος  Κουρουνοχωρίου-Μύλων Νάξου). Γιατί και οι δύο σύλλογοι των χωριών μας, συμμετέχουν οργανωτικά και οικονομικά στην διοργάνωση του εθίμου.     
       Η συμμετοχή και η άποψη όλων μας, είναι απαραίτητη.

                                                                                Το Διοικητικό Συμβούλιο
                     
               

      Κορωνοχώρι   24 Φεβρουαρίου  2013
                                                            Αριθμ.Πρωτ. 15
                        
Προς τον
Μορφωτικό  Εξωραϊστικό  Σύλλογο
Κουρουνοχωρίου-Μύλων Νάξου

             Το Διοικητικό  Συμβούλιο της Πολιτιστικής Χορευτικής Ομάδας Κορωνοχωρίου-Μύλων Νάξου «Παναγία η Φλεριότισσα» , σας ευχαριστεί θερμά για τις ευχές σας.
             Παράλληλα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από συζήτηση συγχωριανών μας, μελών του συλλόγου μας και ιδιαίτερα με ανθρώπους οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στο έθιμο των Κορδελάτων, λέγοντας , ότι το έθιμο δεν το διοργανώνουν οι σύλλογοι αλλά τα χωριά μας, θέσαμε αυτό το θέμα στη Γενική μας Συνέλευση και αποφασίστηκε ομόφωνα, να συσταθεί επιτροπή για τη διοργάνωση του εθίμου των Κορδελάτων.   
          Η επιτροπή αυτή, θα αποτελείται από συγχωριανούς μας,  από μέλη του συλλόγου μας  (Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα Κορωνοχωρίου-Μύλων Νάξου «Παναγία η Φλεριότισσα» ) και από μέλη  του συλλόγου  των χωριών μας στην Αθήνα. (Μορφωτικός  Εξωραϊστικός  Σύλλογος  Κουρουνοχωρίου-Μύλων Νάξου).
                Για το λόγο αυτό  προσκαλέσαμε όλους τους συγχωριανούς μας, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 08:00 το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο-Μουσείο στο Κορωνοχώρι.
              Επειδή και οι δύο σύλλογοι των χωριών μας, συμμετέχουν στο έθιμο, ζητάμε να ορίσετε μέλη σας για να συμμετέχουν στην παραπάνω επιτροπή.
                                                             
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: