slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
                                                                             Πάρος 19-02-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πλήθος κόσμου και δυναμική παρουσία των μελών και φίλων μας, πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη πράσινη γιορτή για το Σύνδεσμό μας.

Πρόκειται για την παναθηναική βραδιά η οποία διοργανώνεται στο νέο μεγάλο και καταπράσινο χώρο του Συνδέσμου μας. Η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία του Προέδρου μας Κ. Πατέλη ο οποίος ευχαρίστησε τους φίλους που παρευρέθηκαν και ανέφερε συνοπτικά τις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο   επίσημος καλεσμένος, παλαίμαχος άσσος του Τριφυλιού και νυν προπονητής των Ακαδημιών της ομάδας μας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά του Συνδέσμου για την τιμητική πρόσκληση, τόνισε τη σημασία που έχει ο αθλητισμός ειδικά στη νεολαία μας και στο τέλος πρότεινε καταχειροκροτούμενος τη διοργάνωση αθλητικού τουρνουά στο νησί μας με τη συμμετοχή ομάδων του νησιού μας, ευρωπαικών συλόγων και φυσικά του Παναθηναικού μας. Χαιρετισμό απήυθυνε και ο αντιδήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος. Η εκδήλωση συννεχίστηκε με τη βράβευση του Κώστα Φρατζέσκου. Ο πρόεδρος Κ. Πατέλης του απένειμε τιμητική πλακέτα, ενώ ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Μ. Μαλατέστας του πρόσφερε εκ μέρους του Συνδέσμου μας μία εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Η πράσινη γιορτή ολοκληρώθηκε με την ευλογία και  κοπή της πρωτοχρονιάτικης αγιοβασιλόπιτας και με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς.
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν  ο αντιδήμαρχος Πάρου κ. Μ. Κωβαίος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πάρου, Φρ. Βελέντζας (εκπρόσωπος Αθλητισμού της ΚΔΕΠΑ), Ν. Ραγκούσης και Γ. Καρατζάς αλλά και του Δήμου Αντιπάρου Π. Φαρούπος, Π.Κουβαράς και Π. Καπούτσος.
Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ενίσχυσαν το έργο του αυτή τη δύσκολη εποχή για όλους, τα μέλη του, τους μικρούς φίλους αλλά και τα παιδιά από την Αντίπαρο που έδωσαν δυναμικό παρών. Ειδική μνεία στα παιδιά από τη Νάξο που ταξίδεψαν και ήρθαν για το σκοπό αυτό.
Θα ήταν παράλλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της πράσινης βραδιάς, αλλά ειδικότερα τους Αρτοποιία Ραγκούσης Ν., Γ. Παντελαίο Λέυκες, Αρτοπ. Στυλ. Αλιπράντη, Γ.Καρατζά, Αρ. Δαφερέρα, Κάβα Αρχίλοχος, Ιω. Γκιάλπη και Αικ. Αρκουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: