slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φασαρία για την νέα παπαριά: "Αφαιρέστε από τα μπάνερ το ...Νέα Ελλάδα"


Ότι πιο γελοίο είναι αυτά τα επικοινωνιακά κολπάκια με τα συνθήματα... νεα Ελλάδα, Ελπίδα, Επανίδρυση κράτους και τρίχες κατσαρές... αν δεν κάνεις έργο κλαυτα Χαράλαμπε

Το copy right ... «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» διεκδικεί το ομώνυμο κόμμα, το οποίος έστειλε επιστολή προς τους διοργανωτές του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, προειδοποιώντας τους.
Συγκεκριμένα το.... κόμμα Νέα Ελλάδα έστειλε επιστολή με αυστηρό μήνυμα και με την απαίτηση να διαβαστεί στο Συνέδριο, ζητώντας από την Νέα Δημοκρατία να κατεβάσει τα μπάνερ που φέρουν το σύνθημα Νέα Ελλάδα-Νέα Δημοκρατία, διότι η ονομασία έχει κατοχυρωθεί από το κόμμα τους.

Αναφέρει η επιστολή:

Προς το Συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με την απαίτηση να διαβαστεί στους συνέδρους.

Οι αμετανόητοι εκπρόσωποι του παλαιοκομματισμού που παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία, οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή και τον Λαό σε οικονομικό και κοινωνικό χάος και απόγνωση, υπηρετώντας ξένα κέντρα εξουσίας, επιβεβαιώνουν καθημερινά με τις πρακτικές τους το πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι είναι.

Το όνομα του κόμματός μας ‘ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ’ με το οποίο «παίζει» και «φλερτάρει» η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στα συνεδριακά της επικοινωνιακά παιχνίδια επιβεβαιώνουν μια αντιδημοκρατική, αντιδεοντολογική, τυχοδιωκτική και παραπλανητική συμπεριφορά, εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού και ως τέτοια την καταγγέλλουμε.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τα διεφθαρμένα και χρεοκοπημένα κόμματα της δήθεν μεταπολίτευσης και των πολιτικών που τα εκπροσωπούν, δεν έχουν καμιά θέση στη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο Λαός τους έχει καταδικάσει και σύντομα θα τους πετάξει εκεί που τους πρέπει, στη χωματερή της νεότερης ελληνικής ιστορίας.

Απαιτούμε άμεσα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να αποσύρει από τα επικοινωνιακά της παιχνίδια το όνομα του κόμματός μας ‘ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ’.

Επιφυλασσόμεθα κάθε δικαιώματός μας»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H Ελλάδα είναι η Ελλάδα. Ούτε παλαιά ούτε νέα. Αυτά είναι
γιά μαμούχαλους και βλάκες γιά να παθιάζονται δήθεν με οράματα της συμφοράς, όπως της συμφοράς είναι και αυτοί που οραματίζονται τέτοιες αηδίες.