slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απάντηση Δημητροκάλλη - Σταματάκη- Σταμάτη στο Βορίδη

ΑΙΩΝΙΟΣ EΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Η Ελλάδα του Ανδρέα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Καραμανλή του νεώτερου, υπογραμμίζει Ο Γραμματεας της Νεολαιας ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων στης δήλωσης του του κοινοβουλευτικόυ εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη. Μόνο το θολωμένο μυαλό του νέου γραμματέα της ΝΔ θα.... μπορούσε να φτάσει στο συμπέρασμα ότι για την κρίση φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου! Δεν προκαλεί εντύπωση ούτε η λογική υπέρβαση που επιχειρεί ούτε η προσπάθεια να καλύψει τις τεράστιες ευθύνες της παράταξής του.
Η Ελλάδα του Ανδρέα δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Καραμανλή του νεώτερου.»
Ο Κυριος Βορίδης κρύβεται πίσω απο τις πλάτες του γιατι το σημερινό κόμμα του ήταν εκείνο που υπηρέτησε την πιο καταστροφική Κυβέρνηση του τόπου, με τους κουμπάρους και τη διαπλοκή, με τους χιλιάδες παράνομους διορισμούς στο Δημόσιο, με τους αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης, με την ακρίβεια και την αποθέωση των καρτέλ, με την κατασπατάληση των πόρων, με τα πλασματικά στατιστικά, με την εξαπάτηση και του ελληνικού λαού και των εταίρων μας.»
Και καταλήγει: «Ο Κυριος Βορίδης γνήσιο τέκνο της ακροδεξιάς , έχει έναν μόνιμο εφιάλτη. Τον Ανδρέα Παπανδρέου. Μπορεί να μην κατάφεραν να τον εξοντώσουν το '89, επιχειρούν σήμερα παραχαράσσοντας την ιστορία και αντιστρέφοντας την πραγματικότητα να του χρεώσουν τα σημερινά αδιέξοδα.


Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Δημητροκάλλης Σταμάτιος.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Σταματάκη !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σταματακη θεε παρε τη παε....

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το από-κομμα του 4% έχει και νεολαία;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ είχατε εσεις τόοοοοσα χρόνια που χαροπαλευατε να μπείτε στη βουλή. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ΄χει ; Τόσο γρήγορα ξεχνάτε ; Μωρέ ας είναι καλά η Αγία Μέρκελ που σας έκανε ανθρώπους γιατί χωρίς αυτή μπορεί και να χατε για Πρόεδρο τη Ζωή ή τη Θέκλα.

Ανώνυμος είπε...

Οι εγγυητές της δημοκρατίας. Την τύφλα στα μάτια σας. Α. Παπανδρέου (βίλες με δανεικά, 500 εκ. δωράκια), Γ. Παπανδρέου (παρακαλούσε τον Στρος Καν για το ΔΝΤ, μπίζνες με τη βύθιση της Ελλάδος), Κουτσόγιωργας (2 εκ. μάρκα στην Ελβετία), Στρατηγός Τσουκάτος (πότε θα πάει φυλακή για το εκκατομύριο;), Γείτονας (ταμίας, μία στο καρφί και μια στο πέταλο), Παπακωνσταντίνου (έφτασε η ώρα του (και η ώτα σας)), Τσοχατζόπουλος (μόνος τα έφαγε; Θα έσκαγε), Βενιζέλος (αποχαρακτηρίσεις κτιρίων σε Θεσσαλονίκη και μεταφορά συντελεστού σε Χαλκιδική, Δήλωνε για τον Άκη ότι ο πολιτικός κόσμος (αυτή η σαβούρα) θα ζητήσει κάποτε συγνώμη από τον Άκη), Παπαντωνίου (έρχεται η ώρα του), Παπούλιας ο δανειστής
Κάποια ημέρα κάπως έτσι θα είναι το κατηγορητήριο (για όσους ζουν) και ο χρόνος της απολογίας δεν θα υπερβαίνει τα 3 λεπτά. Η απόφαση θα βγαίνει στην έδρα και θα εκτελείται από το μπαλκόνι με αγχόνη γιατί όλοι αυτοί δεν αξίζουν ούτε την σφαίρα στον κρόταφο που θα τους ρίξει κάτω.
Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Οι εγγυητές του πολιτεύματος. Και ξανά την τύφλα μες τα μάτια σας.

(για την άλλη μεγάλη εγγυήτρια δύναμη της δημοκρατίας σε άλλη ανάρτηση)

Ανώνυμος είπε...

Βρε αθεόφοβοι του μπλοκ και της ΝΔ πριν από 2 χρόνια που ο Βορίδης ήταν στον ΛΑΟΣ και απέναντι σας, γιατί τότε εσείς κάνατε για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους τους αντιμνημονιακούς, τον παρουσιάζατε ως επικίνδυνο ακροδεξιό και τραμπούκο, με ρόπαλα, γκλομπς και αλυσίδες και τώρα τον έχετε καθοδηγητή σας και θα τον κάνετε και αρχηγό; Ντροπή και αίσχος !!!

Ανώνυμος είπε...

Το παληκάρι στη φωτογραφία έχει βγαλμένο φρύδι ή μου φαίνεται;

ΕΝΑΣ.......... είπε...

ολα σαυτα που βλεπετε κυριοι ειναι γιατι η ν,δ κρατησε στη ζωη αυτο το κομμα .αρα λοιπον εμεισ τους δωσαμε ζωη τωρα φιλε ναξιε θα βλεπουμε τον σταματακη να μας τη λεει και θα το βολουνουμε

Ανώνυμος είπε...

Oι αδελφές της ΝΔ που είχαν χαθεί στο "χρονοντουλαπο ..." βγάζουν γλώσσα και σπρώχνουν το δημοκρατικο κόσμο στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πάει άλλο ..στη στεριά δεν ζει το ψάρι ... ούτε επιβιώνουν εκτρώματα ΠΑΣΟΚοΔεξιάς. Αφήστε τους φασίστες να τα βρούν με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να αναβιώσει το κράτος της Δεξιάς του Κωνσταντίνου Καραμανλή με τις "καρφιτσες", τους Κοτζαμάνηδες, τους ΕΣΑτζήδες και ότι άλλο τους χαρακτηρίζει. Αυτοί είναι και τους ξέρουμε καλά, πολύ περισσότερο στις μικρές κοινωνίες που είναι οι ίδιοι ρουφιάνοι και καταδότες απο τη κατοχή και τη χούντα μέχρι το αστυνομικό κράτος της ΕΡΕ.

Ανώνυμος είπε...

ασχολεισται με το καινουριο νουμερο του πασοκ ειχαμε τον γιαννακη και βρεθήκαμε στον σταματακι