slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τι θα γίνει ρε Αντώνη;; Θα τον σουτάρεις αυτό τον κατηγορούμενο τον Γεωργίου;


Όλα κι όλα! Η αλήθεια να λέγεται: Και βέβαια έχουν δίκιο στη συγκεκριμένη περίπτωση να φωνάζουν και να ειρωνεύονται ο Παπαδημούλης και ο Καμμένος. Δείτε τι έγραψε ο Παπαδημούλης και έχει απόλυτο δίκιο:


Και μην ακούσω τίποτα παπαριές του στυλ: Η ΕΛΣΤΑΤ είναι ανεξάρτητη αρχή, δεν μπορούμε να τον διώξουμε, δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης και παπάρια μάντολες...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εδώ ισχύει ότι γράφω παραπάνω με την παρατήρηση ότι συμφωνώ και εγώ ο ΠΑΣΟΚος όπως και ο ουσιαστικά ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ Ρεπόρτερ με αυτά που γράφει ο Παπαδημούλης.
Για να πάει ο ΓΑΠ κατηγορούμενος θα πρέπει πρώτα ο ΚΑΚα να έχει κάνει 5,5 χρόνια φυλακή δηλαδή όσα χρόνια κυβέρνησε. Και αυτή η υπόθεση θα τον δικαιώσει και θα αποδειχτεί η αλήθεια για το βούλιαγμα της οικονομίας το 2008 και 2009. Το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ είναι να αποδειχτεί όλη η αλήθεια για το ότι συνέβη τα τελευταία 5-6 χρόνια και με την υπογραφή της ΝΔ και τότε αν συνεχίσει η σπέκουλα εναντίον του από ορισμένους αμετανόητους ΝουΔήτες πρωταγωνιστές της καταστροφής του κράτους και της οικονομίας θα πει στην κυβέρνηση και τον ΣΑΜ άντε γεια και προχωρήστε μόνοι σας όπως και εμείς τότε. Τις επικοινωνιακές μ@@@@@ες του ΓΑΠ δεν τις κάνει ο ΒΕΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μας κούρασες ρε πράσινο φάντασμα. Δεν έχεις την ψυχραιμία να σκεφτείς ότι δεν είσαστε με 5% αυτό που διακηρύσσει ο έξαλλος εκτός ελέγχου σάκος με σκατά, κόκαλα και κρέατα ηγέτης σας.
Το επαναλαμβάνω και εδώ μέχρι να σκάσεις όρνιο.
Αμετανόητε και πληρωμένε των 10:43 σταμάτα να εκτίθεσαι γιατί τα σχοινένια περιδέραια θα τυλίξουν και τους λαιμούς αυτών που τους υποστηρίζουν. Σήμερα όλοι ξέρουμε ότι τα στοιχεία διαμορφώθηκαν έτσι ώστε να φέρουνε το ΔΝΤ στην Ελλάδα και η συμμορία που όλοι ξέρουμε και αρνείσαι να δεχτείς (γιατί έχεις προφανώς ωφεληθεί) να ξεπουλήσει τη χώρα προκειμένου να πλουτίσει η ίδια. Τέλος πάντων τολμώ να προβλέψω το εγγύς μέλλον. Μετά το ΜΗ πόρισμα της προανακριτικής (αναμένονται 4 πορίσματα) και την άρνηση της προδοτικής συγκυβέρνησης να καταθέσουν Μουσολίνι και Άβερελ ο κόσμος θα φτάσει στα όρια του. Η περαιτέρω εξαθλίωση του πληθυσμού που έρχεται με τον καινούργιο χρόνο θα μας οδηγήσει σε εκλογές τις οποίες με κάτω τα χέρια θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ με την βοήθεια του Ζορό που θα κόψει ένα 3% από τη Ν.Δ.
Και τότε με δίκαιες, και το σπουδαιότερο με γρήγορες δίκες, θα κρεμαστούν οι δολοφόνοι του μέλλοντος μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρεμάλι των 12:06 δυστυχώς δεν θα απογοητευθείς γιατί το Τσιπρόπουλο και στο πιάτο να του δώσουν την εξουσία θα πει ευχαριστώ δεν θα την πάρω για να βρίσκεται απ' έξω για να κάνει τις κολοτούμπες του και να λέει τις ανοησίες του για ανόητους σαν και εσένα. Σίγουρα θα έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές γιατί εγώ και πολλοί άλλοι ΠΑΣΟΚοι θα τον ψηφίσουμε αυτή τη φορά για να τελειώνουμε με τις ψευτιές και τις απάτες τους για να κατακάτσει και πάλι στο 3% του 2009 και να επιστρέψουν και πάλι οι προσωρινοί ψηφοφόροι του στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΚΕ. Τουλάχιστο το ΚΚΕ το δικαιούται γιατί λέει και κάνει αυτό που πιστεύει μέσα και έξω από την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σίγουρο ότι φοβούμενος την θηλιά στο λαιμό σου δεν θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ. Για να μην ταλαιπωρηθείς όμως δώσε μας το νούμερο του πουκάμισου που φοράς. Ζεις και με τις αυταπάτες ότι ο έξαλλος θα κάνει το απόκομμα πλέον κόμμα. Τόσο μαλάκας είσαι.

Ανώνυμος είπε...

Το ρεμάλι των 12:06 παραμένει ρεμάλι και στις 19:05. Σιγά τα αίματα νούμερο που θα βάλεις θηλιά στο λαιμό μας. Πρέπει να ξέρεις ότι η Κεντροαριστερά και η σοσιαλιστική δημοκρατία ήταν κυρίαρχη πολιτική ιδεολογία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και θα είναι και πάλι με όποιο όνομα και αν έχει. Αυτή είναι και η μόνη ελπίδα για τις Χώρες του νότου. Η κεντροδεξιά κάποτε λεγόταν Βασιλικό κόμμα, μετά Λαϊκό, μετά ΕΡΕ και τώρα ΝΔ. Και ο ΣΥΡΙΖΑ κάποτε λεγόταν ΕΔΑ, μετά Ανανεωτική αριστερά, μετά Συνασπισμός, μετά ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ Κοιν. Μετ κλπ. Έτσι και το ΠΑΣΟΚ αύριο μαζί με άλλα συγγενή ιδεολογικά ρεύματα μπορεί να έχουν μια άλλη ονομασία αλλά ο ιδεολογικός χώρος δεν χάνεται. Κατάλαβες νούμερο. Όσες κολοτούμπες και μεταλλάξεις και αν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να καταλάβει αυτό το χώρο της κεντροαριστεράς και δεν πρόκειται να πείσει κανένα όσα γλειψίματα και υποκλίσεις και αν κάνει στους Αμερικανο-Γερμανούς αφέντες. Αντίθετα με αυτά τα θεατρινίστηκα θα γυρίζει τον κόσμο πίσω στο ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ. Τελειώνει γρήγορα οι παράσταση των κομπάρσων πολιτικάντηδων θεατρηνίσκων.

Ανώνυμος είπε...

Έρχονται οι κρεμάλες μαλάκα και φαίνεσαι να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου για το αντίθετο. Το ΠΑΣΟΚ ως συμμορία τελείωσε ελεεινέ. Φάγατε το καταπέτασμα κλέφτες. Σας ψιλοέσωσε η αυγκυβέρνηση απατεώνα. Αλλά μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...