slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ, με την παραπομπή Γεωργίου γιατί φοβάται αποκαλύψεις και ξεφτίλα


Τη διαφωνία του για τις ποινικές διώξεις σε στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ εκφράζει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι οι δύσκολες επιλογές που έγιναν και γίνονται για τη διαχείριση και την έξοδο από την κρίση δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως ζητήματα ποινικού δικαίου.

Η Ιπποκράτους τονίζει ότι η άσκηση ποινικής δίωξης για παραποίηση στοιχείων από στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ «προκειμένου αυτό να παρουσιαστεί διογκωμένο, ώστε, κατά την εισαγγελική κρίση, να επιβληθούν νέα δυσβάστακτα μέτρα στους πολίτες» δεν ωφελεί τη χώρα στην παρούσα στιγμή.

Τονίζει, ακόμη, ότι «οι θεωρίες της συνωμοσίας για το πώς οδηγήθηκε η χώρα στην κρίση και οι θεωρίες του «από μηχανής Θεού» που θα την βγάλει μαγικά και χωρίς κόπο από αυτήν, εκθέτουν τη χώρα και τους πολίτες σε μεγάλο κίνδυνο και προσπαθούν να ανακόψουν τη μόνη εφικτή, υπεύθυνη και ασφαλή εθνική στρατηγική».

«Ελπίζουμε, όταν όλοι αντιληφθούν αυτές τις απλές αλλά κρίσιμες αλήθειες, να μην είναι πολύ αργά για τον τόπο» καταλήγει το Γραφείο Τύπου.

--

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι γράφω παραπάνω ισχύει και εδώ.
Για να πάει ο ΓΑΠ κατηγορούμενος θα πρέπει πρώτα ο ΚΑΚα να έχει κάνει 5,5 χρόνια φυλακή δηλαδή όσα χρόνια κυβέρνησε. Και αυτή η υπόθεση θα τον δικαιώσει και θα αποδειχτεί η αλήθεια για το βούλιαγμα της οικονομίας το 2008 και 2009. Το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ είναι να αποδειχτεί όλη η αλήθεια για το ότι συνέβη τα τελευταία 5-6 χρόνια και με την υπογραφή της ΝΔ και τότε αν συνεχίσει η σπέκουλα εναντίον του από ορισμένους αμετανόητους ΝουΔήτες πρωταγωνιστές της καταστροφής του κράτους και της οικονομίας θα πει στην κυβέρνηση και τον ΣΑΜ άντε γεια και προχωρήστε μόνοι σας όπως και εμείς τότε. Τις επικοινωνιακές μ@@@@@ες του ΓΑΠ δεν τις κάνει ο ΒΕΝΙ.

Ανώνυμος είπε...

Το επαναλαμβάνω και εδώ.
Αμετανόητε των 10:35 σταμάτα να εκτίθεσαι γιατί τα σχοινένια περιδέραια θα τυλίξουν και τους λαιμούς αυτών που τους υποστηρίζουν. Σήμερα όλοι ξέρουμε ότι τα στοιχεία διαμορφώθηκαν έτσι ώστε να φέρουνε το ΔΝΤ στην Ελλάδα και η συμμορία που όλοι ξέρουμε και αρνείσαι να δεχτείς (γιατί έχεις προφανώς ωφεληθεί) να ξεπουλήσει τη χώρα προκειμένου να πλουτίσει η ίδια. Τέλος πάντων τολμώ να προβλέψω το εγγύς μέλλον. Μετά το ΜΗ πόρισμα της προανακριτικής (αναμένονται 4 πορίσματα) και την άρνηση της προδοτικής συγκυβέρνησης να καταθέσουν Μουσολίνι και Άβερελ ο κόσμος θα φτάσει στα όρια του. Η περαιτέρω εξαθλίωση του πληθυσμού που έρχεται με τον καινούργιο χρόνο θα μας οδηγήσει σε εκλογές τις οποίες με κάτω τα χέρια θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ με την βοήθεια του Ζορό που θα κόψει ένα 3% από τη Ν.Δ.
Και τότε με δίκαιες, και το σπουδαιότερο με γρήγορες δίκες, θα κρεμαστούν οι δολοφόνοι του μέλλοντος μας.