slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υπουργός δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή του!!


Λίγη ντροπή ρε γαμώτο!! Δείτε ποιος είναι:


Από το βιογραφικό του...
Κωστή Χατζηδάκη:

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης το 1965.. Την περίοδο 2007-2009 διετέλεσε Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών και Υπουργός Ανάπτυξης. Από το 1994 έως το 2007 εκλέγονταν ανελλιπώς ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Περιφερειακής Πολιτικής για δυόμισι χρόνια και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τα ίδια θέματα. Από το 2007 έως σήμερα είναι μέλος του Εθνικού Κοινοβουλίου, εκλεγμένος στη Β' Περιφέρεια Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία σε ιδιαίτερα τιμητική θέση.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο του Κεντ. Έχει διατελέσει Γραμματέας της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι εικονα αυτων που των εστειλαν στο Κυνοβουλιο.

Ανώνυμος είπε...

Οι σπουδές του δεν αρκούν για να είναι υπουργός; Αν δηλαδή μάζευε ή κλάδευε ελιές θα μπορούσε να γίνει υπουργός; Ο Ρεπόρτερ δηλαδή το αγράμματο τσιράκι του Βρούτση μπορεί να γίνει υπουργός επειδή τους δουλεύει όλους;