slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το νέο group Βαρδινογιάννη και ο Χατζηνικολάου

Σχέδιο αυτόνομης πορείας του στα ΜΜΕ φαίνεται να έχει ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, το οποίο περιλαμβάνει όχι μόνο τη μετατροπή του Star σε αμιγώς ειδησεογραφικό σταθμό αλλά και αξιοποίηση του δυναμικού του Star στον τομέα της ψυχαγωγίας που σήμερα κυριαρχεί στον σταθμό για την ευρύτερη ενίσχυση του ομίλου Βαρδινογιάννη στα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει αρχίσει να δρομολογείται η διαδικασία με ταχείς ρυθμούς, με ερώτημα όμως τι θα γίνει με τη συμμετοχή που έχει στο Mega. Για το ....
Mega γράφτηκε, πάντως, ότι ο όμιλος Βαρδινογιάννη προτίθεται να αποχωρήσει πλήρως μεταβιβάζοντας το πακέτο μετοχών που κατέχει. Σε ό,τι αφορά τη μετατροπή του Star σε ενημερωτικό σταθμό είναι προφανές ότι θα προστεθεί νέο αίμα στο δυναμικό του καναλιού προκειμένου να καταστεί απολύτως ανταγωνιστικό. Και σε μια τέτοια περίπτωση είναι προφανές ότι ο παράγοντας Νίκος Χατζηνικολάου θα είναι καθοριστικός αν αποφασίσει να επιστρέψει στην «ενεργό δράση» του καθημερινού δελτίου ειδήσεων, δεδομένου ότι πλέον διευθύνει έναν μεγάλο όμιλο media. Η επιστροφή Χατζηνικολάου είναι προφανές ότι θα ανατρέψει πλήρως τις υφιστάμενες ισορροπίες στα τηλεοπτικά κανάλια και θα μεταβάλει τα μερίδια αγοράς, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει στο σκέλος των οικονομικών επιπτώσεων, και μάλιστα σε περίοδο κρίσης.
Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες σε ότι αφορά την πλευρά Βαρδινογιάννη θα αρχίσουν να λαμβάνουν σάρκα και οστά εντός του Δεκεμβρίου.
www.axiaplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: