slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μπράβο στον Ισίδωρο Κούβελο από τον αριστερό συρφετό

 [Το ανέκδοτο έχει σημασία ποιος το λέει... και ανέκδοτα μπορούν να λένε μόνο οι αριστεροί φασίστες... όπως μας ενημερώνει ο αριστεροφασίστας ΠΡΕΖΑ TV ο οποίος δικαιολογεί την κίνηση του Ι. Κούβελου να αποκλείσει την αφελή πιτσιρίκα και κατά τ' άλλα να έχει μαζί του στο Λονδίνο τον Π. Δήμα ο οποίος έλεγε χθες στο ράδιο ότι στην εποχή του έκαναν 11 μήνες προετοιμασία με Ιακώβου και πολλές φορές στο εξωτερικό... λες και δεν ξέρει όλος ο κόσμος γιατί εξαφανιζόντουσαν επί μήνες...
Α, πανευτυχής με την απόφαση του Ι. Κούβελου δήλωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ...]



Η σατιρα οπως και τα ανεκδοτα,για να λειτουργησουν καποιες φορες,χρησιμοποιουν το στοιχειο της υπερβολης,με ο,τι αυτο συνεπαγεται καθε φορα,αναλογα με την θεματολογια.

Στην προκειμενη περιπτωση ομως,το "αστειο" της Βουλας Παπαχρηστου,μονο ως αστειο ή ως λογοπαιγνιο δεν μπορει να χαρακτηριστεί,καθως η ιδια στο timeline της,φαινεται να υποστηριζει ενθερμα την ακροδεξια οργανωση των νεοναζι της Χρυσης Αυγης και ενα απο τα πρωτοπαλικαρα της,τον Ηλια Κασιδιαρη.

Συνεπως,αυτοματα,το λογοπαιγνιο της Βουλας Παπαχρηστου για τα κουνουπια του Νηλου και τους Αφρικανους,παυει να ειναι μαυρο χιουμορ ή σατιρα μιας κατασταση και αναγεται αυτοματα σε εμετικο ρατσιστικο σχολιο.
Γι'αυτο και της στερηθηκε η δυνατοτητα να εκπροσωπησει την Ελλαδα στους Ολυμπιακους Αγωνες στο Λονδινο.
Θα μας πειτε βεβαια...εδω εκπροσωπουν μερος των Ελληνων,οι φασιστες της Χρυσης Αυγης που εχουν μπει στο κοινοβουλιο...αλλα τι σκατα να λεμε τωρα...
ΠΡΕΖΑ TV

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 7/25/2012 08:23:00 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: