slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων και η Ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Σύρο.

prasines_akadimies
Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού είναι ένα Δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου που δραστηριοποιήται σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε πολλές χώρες του εξωτερικού και λειτουργεί υπό την αιγίδα και την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Αυτή τη στιγμή το Δίκτυο αριθμεί περί τους 6.000 αθλητές ηλικίας 5 εως 15 ετών σε 60 σχολές ποδοσφαίρου σε 6 διαφορετικές χώρες του κόσμου την Ελλάδα, την Κύπρο, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Αυστραλία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο.
Αποστολή του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού είναι η...
ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας του Παναθηναϊκού.
Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση των επιλέκτων αθλητών του Δικτύου στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός διεξάγονται μία σειρά από ενέργειες που περιλαμβάνουν την παρακολούθηση και την αγωνιστική αξιολόγηση με επιστημονικές μεθόδους των 6.000 αθλητών του Δικτύου αλλά και την επιμόρφωση των προπονητών των Σχολών στις οποίες αγωνίζονται οι αθλητές αυτοί.
Το πρόγραμμα αξιολόγησης καταλήγει στην δοκιμή των καλυτέρων αθλητών του Δικτύου απο τους προπονητές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού στην Παιανία και την μεταγραφή των καλυτέρων εξ αυτών στα τμήματα υποδομής και στις αγωνιστικές ομάδες του Παναθηναϊκού.
 Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ του Παναθηναϊκού Σύρου κατά τη διάρκεια αυτών των ετών έχει να επιδείξει μια σειρά από γεγονότα που δείχνουν ότι πέτυχε σε ένα υψηλό επίπεδο τους αρχικούς της στόχους.
Έναν πολύ υψηλό αριθμό συμμετοχών παιδιών
Τη δημιουργία ενός πρότυπου προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού σύμφωνα με την ηλικία, το επίπεδο και τον αριθμό παικτών του κάθε τμήματος και τηρώντας πάντα τις διεθνείς εξελίξεις και επιστημονικές προδιαγραφές.
Τη συμμετοχή των ομάδων μας καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου σε πολλούς αγώνες και τουρνουά για όλες τις ηλικίες, για όλα τα παιδιά.
Τη διεξαγωγή όλων των προγραμμάτων υπό την καθοδήγηση συνεργατών με αθλητική παρουσία, προπονητική εμπειρία και εξαιρετικές σπουδές.
 Βασικός και συνεχής στόχος μας ήταν, το παιδί το οποίο παρακολουθεί το πρόγραμμα της ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ να μπορεί να αποκτήσει παιδεία σύμφωνα με το Αθλητικό Ιδεώδες.
Πρόκειται για τα τμήματα Προπαιδικού και Παιδικού, όπου από την νέα χρονιά θα αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Οι προπονητές Μανθόπουλος, Γεράρδης και Ντζίρος είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η ακαδημία του ΠΑΟ στην Σύρο. Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟ ΣΥΡΟΥ θα δεχτεί εγγραφές νέων αθλητών από τις 16 Αυγούστου.
http://cyclades24.gr/sports/podosfairo/3779-i-akadimia-tou-pao-sti-siro-sinete-sillogos

Δεν υπάρχουν σχόλια: