Blogger Gadgets

slider

Το gmail του naxios

Στείλτε μας Ειδήσεις-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Αρθογραφία Στο email - naxios.blogspot.com@gmail.com Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων Η φωνή της ΝΑΞΟΥ.

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Απάντηση Τζήμερου σχετικά με τη μήνυση για ξυλοδαρμό ηλικιωμένου

Απάντηση στο θέμα που προέκυψε από τις αποκαλύψεις της εκπομπής "Κίτρινος Τύπος" σχετικά με μήνυση που εκκρεμεί εναντίον του από ηλικιωμένο συντοπίτη του (δείτε εδώ) , ο οποίος τον κατηγορεί για σωματική βλάβη και έργω εξύβριση έδωσε πριν λίγο ο πρόεδρος της Δημιουργίας Θάνος Τζήμερος στο facebook...
σε ανάρτηση μάλιστα του blog μας Λόγια Σταράτα, που είχε αναρτήσει μέλος του γκρουπ Δημιουργία, Ξανά στο fb. Στα όσα λέει ο κ. Τζήμερος ουσιαστικά αποδέχεται ότι υπάρχει μήνυση, μιλάει για ...
προστριβές με τον ηλικιωμένο, λόγω διαφορών για διαμέρισμα το οποίο νοικιάζει η μητέρα του κ.Τζήμερου στην πολυκατοικία του μηνυτή και κατασκευασμένο γεγονός από τον ηλικιωμένο, που έχει σπορ τις αντιδικίες. Επίσης ο κ.Τζήμερος καταφέρεται εναντίον των κιτρινιστών και απειλεί με προσφυγή δια της δικαστικής οδού. Η απάντηση του κ.Τζήμερου αναλυτικά:

Πρόκειται για μια γελοία ιστορία, απολύτως κατασκευασμένη και αυταπόδεικτα ψευδή, που ενώ είχε μπει στο αρχείο, ανασύρθηκε τώρα στο πλαίσιο του γνωστού σεναρίου: "αποδομήστε τον Τζήμερο". Το μείζον θέμα είναι ότι ο "δημοσιογραφικός" κιτρινισμός έχει υποκαταστήσει και την Εκτελεστική και την Δικαστική Εξουσία. (Η νομοθετική ούτως ή άλλως είναι άχρηστη καθώς κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται.) Παράνομη είναι και η διαρροή της δικογραφίας, αλλά ποιος νοιάζεται... Αν απαντήσω επί της ουσίας, νομιμοποιώ τον κιτρινισμό και επανατροφοδοτώ το γαϊτανάκι του. Αν δεν απαντήσω, οι αλήτες της "ενημέρωσης" θα συνεχίσουν: "γιατί σιωπά ο κ. Τζήμερος. Τι φοβάται;" Ξέρουν ότι η τακτική του Γκαίμπελς είναι αλάνθαστη: πάντα, μετά από τόνους λάσπης, θα βγεις (λίγο - πολύ) λερωμένος. Ακόμα και καλοπροαίρετος να είναι κάποιος παρατηρητής, κάποια στιγμή θα σκεφθεί: το 1 στα 10 να είναι αλήθεια... Για να μην έχετε λοιπόν αναπάντητα ερωτήματα: ο συγκεκριμένος είναι γνωστή "προσωπικότητα" στον Βόλο, όχι για την περιουσία που χάρισε στην εκκλησία (κυρίως), αλλά για τον τρόπο που την απέκτησε. Ας το ψάξουν λίγο περισσότερο οι δημοσιογράφοι... Είναι επίσης γνωστός για τις συνεχείς διαμάχες που έχει με το σύνολο των ενοίκων της πολυκατοικίας στην οποία μένει η μητέρα μου: μένει σε παράνομο χώρο, έχει βάλει παράνομα τουαλέτα, έχει συνδέσει παράνομα αυτή την αποχέτευση με το δίκτυο αποχέτευσης της κουζίνας, και πολλά άλλα για τα οποία απειλεί τους ενοίκους ότι αν τον καταγγείλουν θα κάνει μηνύσεις διότι λόγω της δωρεάς αισθάνεται ότι είναι στο απυρόβλητο. Ξέρετε τι σημαίνει σε χρόνο, χρήμα και ψυχική φθορά και μόνο το να εμπλακείς σε δικαστική διαμάχη... Αυτός το έχει αναγάγει σε σπορ. Η συγκεκριμένη μήνυση υποβλήθηκε με 2 ψευδομάρτυρες οι οποίοι δεν ήταν παρόντες, τον αδελφό του και τη γυναίκα του, την οποία δεν έχω δει ποτέ και με περιγράφει στην "κατάθεσή" της επί λέξει: "χειροδύναμος παρά το νεαρόν της ηλικίας του!" Το "συμβάν" υποτίθεται ότι έγινε στην είσοδο της πολυκατοικίας, στο πιο πολυσύχναστο σημείο του Βόλου, στον πεζόδρομο του "Αχίλλειον" μπροστά στην παραλία, μεσημέρι Κυριακής σε σημείο που ποτέ δεν βρίσκονται λιγότεροι από 50 άνθρωποι. Είναι ηλίθιο και ως σενάριο! Ο λόγος ήταν ο εκφοβισμός για να αποφύγει να πληρώσει τις ζημιές που έκανε στο διαμέρισμα της μητέρας μου η πλημμύρα από τις σπασμένες σωλήνες του δικού του. Τελικά, μετά από 3 χρόνια ταλαιπωρίας τις πλήρωσε εν μέρει, αλλά έχει ακόμα υπόλοιπο το οποίο θα διεκδικήσω δικαστικά. Όσο για τους αλήτες του κιτρινισμού, θα έχουν και αυτοί την απάντηση που τους αξίζει μέσω της δικαστικής οδού.

http://logia-starata.blogspot.gr/2012/07/blog-post_3944.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :