slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μουρούτης με αφορμή το διάγγελμα Τσίπρα στην ΕΤ: «Πρωινή Ενημέρωση» και Κούλογλου να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και δημοσιογράφων της ΕΡΤ εξαπέλυσε σήμερα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούρης με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα στη ΝΕΤ.

Μιλώντας στην Πρωϊνή Ενημέρωση της ΝΕΤ, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων για προσλήψεις Μεσσηνίων επί υπουργίας Σαμαρά στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Ο κ. Μουρούτης αντεπιτέθηκε επαναφέροντας αρχικά το θέμα των δηλώσεων του προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που αντιτίθεται στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ:
«Ο κ. Τσίπρας, αντί να απολογείται για τους εκβιασμούς του κ. Φωτόπουλου, αναμυρηκάζει τα ψεματάκια του περί Μεσσηνίων στο μουσείο Ακρόπολης, έγραψε στο λογαριασμό του ο κ. Μουρούτης.»
Στη συνέχεια ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, έγραψε:
«Ας ρωτήσει ο κΤσίπρας τους αριστερούληδες που καταλαμβάνουν τον βράχο της Ακρόπολης + τους αρχαιολογικούς χώρους για τη σχέση τους με ΣΥΡΙΖΑ»
Από τα βέλη του δεν ξέφυγαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ, που ο κ. Μουρούτης θεωρεί ότι ευνόησαν με τις ερωτήσεις τους τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης:
«Πρωινή Ενημέρωση και Κούλογλου, πρέπει να διδάσκονται στις σχολές δημοσιογραφίας για την διεισδητικότητα των ερωτήσεών τους... » έγραψε ενώ συνέχισε λίγο μετά στο ίδιο μήκος κύματος:
«Λυπούμαι την δημοσιογράφο της ΝΕΤ, που δεν της επιτρέπει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να του υποβάλει ερώτηση...Δέκα λεπτά αμίλητη είναι... »
Αντεπίθεση Παπαδημούλη
Στα διαδοχικά tweets του κ. Μουρούτη παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος έγραψε:
«Όταν ο υπεύθυνος του γρ τυπου του Πρωθυπουργού κ Μουρουτης, στιγματίζει και απειλεί δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης, εκτελεί εντολές;»
Ο κ. Μουρούτης απάντησε αρχικά με απορία:
«Σε ποιους ακριβώς αναφέρεστε;»
και αμέσως μετά έγραψε:
«Δεν σας επιτρέπω να λέτε ό,τι θέλετε...Απειλές και ψέμματα αναζητήστε στο κόμμα και στον αρχηγό σας! »


Δεν υπάρχουν σχόλια: