slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υπερ της δραχμής και της εξόδου από την ΕΕ ο γιός του Παπαδημούλη... λογικό

Και ο Παπαδημούλης είναι υπερ απλά δεν το λέει...

Ο γιος του Παπαδημούλη έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κάτω από Διακήρυξη Πρωτοβουλίας κατά του Ευρώ και της Ε.Ε. Συνολικά έχουν υπογράψει μόνο 622 καραγκιόζηδες... Δείτε ενδεικτικά τι αναφέρεται στη Διακύρυξη και γιατί αγωνίζεται ο γιός Παπαδημούλης:

Ο καπιταλιστικός-ιμπεριαλιστικός  χαρακτήρας της ΕΕ δεν αλλάζει, ούτε μεταρρυθμίζεται  σε προοδευτική κατεύθυνση. Η λύση των λαϊκών προβλημάτων βρίσκεται στη συνολική ρήξη με την ΕΕ...

Η ελληνική αστική τάξη έχει συνδέσει την προοπτική της και τα κέρδη της με τη συμμαχία με τα ευρω-αφεντικά και με τους αμερικανούς ιμπεριαλιστές και όχι με την αξιοπρεπή ζωή του λαού μας.

«Κίνδυνος»  και «καταστροφή» για το λαό δεν  είναι η έξοδος από την Ευρωζώνη και την ΕΕ, αλλά η παραμονή σε αυτή την «κρεατομηχανή» των λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων. Αυτά που θα κερδίσουν οι εργαζόμενοι με την έξοδο από το ευρώ και τη συνολική ρήξη με την ΕΕ, με τη μη αποπληρωμή του χρέους και την εθνικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο, με την ανακατανομή του κοινωνικού πλούτου υπέρ των εργαζομένων είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ίσως χάσουν στιγμιαία και απ' αυτά που σίγουρα θα χάσουν προοπτικά εντός ευρώ και ΕΕ. Η ΠΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕΝ  ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ: 
  •   Να φύγουμε τώρα  από τη φυλακή  του ευρώ και της ΟΝΕ. Για λαϊκή απειθαρχία και  συνολική ρήξη με την ΕΕ του κεφαλαίου.
Ανάρτηση από το  Δεξί X-Trem(i) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: