slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Προφυλακίστηκε η πεθερά που ζήτησε το βιασμό της 16χρονης νύφης της

Να προφυλακιστεί η 41χρονη Βουλγάρα, που ζήτησε το βιασμό της μόλις 16χρονης νύφης της αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές του Ρεθύμνου. Μετά την απολογία της για την κατηγορία της μαστροπείας, οι δικαστές έκριναν ότι η 41χρονη Βουλγάρα...
είχε ουσιαστικό και καθοριστικό ρόλο στο βιασμό της 16χρονης φίλης του γιου της και ως εκ τούτου, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 30χρονος Πακιστανός, ενώ οι αρχές αναζητούν έναν 20χρονο, επίσης Πακιστανό.

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθησαν οι δύο Ινδοί και οι δύο Πακιστανοί οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 16χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία κατήγγειλε ότι δύο Πακιστανοι, 20 και 30 ετών καθώς και η 41χρονη μητέρα του φίλου της, την ανάγκασαν να συνευρεθεί σεξουαλικά με τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες από την Ινδία και το Πακιστάν.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ανήλικης, η ίδια μεταφέρθηκε σε σπίτι της περιοχής Καλονύχτη, όπου έγινε και το περιστατικό, ενώ αμέσως μετά, για να «εξαγοράσουν» τη σιωπή της, τρεις σωματέμποροι της έδωσαν 50 ευρώ.

Η 16χρονη όμως άμεσα κατήγγειλε τα όσα τραγικά της συνέβησαν στο Τ.Α Γεροποτάμου με αποτέλεσμα τη σύλληψη των 6 ατόμων που εμπλέκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: