slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ν. Αιγαίου την Πέμπτη 21/06/2012 ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ν. Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/06/2012 και ώρα 12:00 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), με θέματα:
1. Έγκριση πρακτικών και μελών επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση Δημοτικού Οδικού Δικτύου του Δήμου Πάρου Νομού Κυκλάδων».
2. Έγκριση πρακτικών και μελών επιτροπής διαγωνισμού του έργου: Συντήρηση Οδικού Δικτύου Νήσου Μυκόνου (χρήση 2012)».
3. Έγκριση πρακτικών και μελών επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Νήσου Τήνου (2012)».

4. Έγκριση πρακτικών και μελών επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση επαρχιακού οδικού
δικτύου ν. Άνδρου (χρήση 2012).
5. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Αποκατάσταση Λιμένα Μέριχα νήσου Κύθνου».
6. Έγκριση πρακτικών και μελών επιτροπής διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Νήσου Κύθνου (2012)».
7. Καταβολή αποζημίωσης για τη διενέργεια ελέγχων χορήγησης αδειών σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Ν.3325/2005 και την ΚΥΑ 7814/614/2005 περί καθορισμού παραβόλων.
8. Έγκριση διενέργειας Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού με έγγραφες και σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια εγκεκριμένων σκευασμάτων εντομοκτόνων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της ελιάς έτους 2012 στο Νομό Δωδεκανήσου.
9. Έγκριση πρακτικών Διεθνούς Ανοικτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού ανάθεσης υλοποίησης του έργου: «Ανάδειξη εργολάβου για την από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων των Περιφερειακών Ενοτήτων Δωδεκανήσου στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης του Δάκου της ελιάς 2012».
10. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. των εργασιών του έργου: «Έργα Οδοποιίας Δήμου Αστυπάλαιας (Αποκαταστάσεις)», ανάδοχος: ΖΗΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
11. Έγκριση ανάθεσης προμήθειας δεκτών δορυφορικού εντοπισμού σημείων – θέσεων (GPS) διπλής συχνότητας με τα παρελκόμενα, προϋπολογισμού 20.000,00€.
12. Έγκριση παράτασης προθεσμίας των εργασιών του έργου: «2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ιαλυσού».
13. Έγκριση παράτασης προθεσμίας των εργασιών του έργου: «Γυμνάσιο – Λύκειο Νισύρου».
14. Έγκριση παράτασης προθεσμίας των εργασιών του έργου: «2ο Γυμνάσιο Κω».
15. Εκδίκαση των ενστάσεων κατά του πρακτικού ΙΙ για την επιλογή του αναδόχου της οριστικής μελέτης με τίτλο «Τεχνικές μελέτες επέκτασης λιμένος Πηγαδιών Καρπάθου».
16. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης των Οικονομικών προσφορών του επαναδημοπρατούμενου Διαγωνισμού «Δημιουργία Τουριστικής Ταυτότητας για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου».
17. Χορήγηση Εξουσιοδότησης Διενέργειας Διαγωνισμών.
18. Μίσθωση χώρων Αρχείου – Κτηνιατρικού Ελέγχου για τη Π.Ε. Άνδρου.
19. Αποδοχή χρηματοδότησης.
20. Ανάθεση δικαστικών υποθέσεων.
21. Έγκριση διαφόρων δαπανών – διάθεσης πιστώσεων.
22. Έγκριση Δράσεων Κοινωνικής Μέριμνας.
23. Έγκριση Δράσεων Πολιτισμού – Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
24. Εγκρίσεις μετακίνησης κ. Περιφερειάρχη, κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: