slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΜΑΡΑ


Κάτι παραπάνω από αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα που έστειλαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί Βενιζέλος και Κουβέλης κατά τις δηλώσεις τους μετά την συνάντησή τους.
Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι συμφώνησαν με την πρόταση Σαμαρά να συμμετάσχουν σε μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, μακράς πνοής και συγκεκριμένου πολιτικού πλαισίου, καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της χώρας.
«Θα προχωρήσουμε» δήλωσε από την πλευρά του ο Φ. Κουβέλης, «Σε λίγο θα έχουμε κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο...
Ευάγγελος Βενιζέλος.
Κουβέλης: «Θα προχωρήσουμε…»
Θετική ήταν η συνάντηση των κ.κ. Βενιζέλου και Κουβέλη, όπως δείχνουν οι πρώτες δηλώσεις του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ. «Η χώρα έχει ανάγκη να αποκτήσει κυβέρνηση με συγκεκριμένο περιεχόμενο πολιτικής. Οι διαδικασίες επιταχύνονται », ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε ότι θα προχωρήσουν σε συμφωνία εφόσον υπάρξουν κοινά σημεία στο πολιτικό πλαίσιο και στην φερεγγυότητα των προσώπων.
Βενιζέλος: «Σε λίγο θα έχουμε κυβέρνηση»
Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στην κυβέρνηση εθνική σωτηρίας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις απεύθυνε ο Βενιζέλος
«Σε λίγο θα έχουμε κυβέρνηση» δήλωσε πριν από λίγο ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, σε βαθμό βεβαιότητας πια, για την συνεργασία και του κ. Κουβέλη.
«Επιταχύνονται οι διαδικασίες» υποστήριξε ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος υπογράμμισε πως είχε μια δημιουργική συζήτηση με τον κ. Κουβέλη, και πως οι απόψεις τους συγκλίνουν σε πολλά σημεία.
«Θα πρέπει να ορίσουμε τις πολιτικές και τους στόχους της νέας κυβέρνησης» σημείωσε, ενώ απεύθυνε πρόσκληση σε όλα τα κόμματα για συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση. «Σε αυτή την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης ωστόσο είναι πάντα ανοιχτή η πρόσκληση για τη συμμετοχή δυνάμεων πέραν  αυτών που θα μετέχουν στην κυβέρνηση».
www.apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: