slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι Υποψήφιοι βουλευτές των Οικολόγων Πράσινων σε Τήνο και Νάξο

 Στα πλαίσια της νέας προ-εκλογικής τους εκστρατείας οι υποψήφιοι των Οικολόγων Πράσινων Χριστίνα Ευθυμιάτου Καρυστιναίου και Δημήτρης Πολιτόπουλος Αρμάος βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα στη Νάξο και στην Τήνο αντίστοιχα.


Η Χριστίνα Ευθυμιάτου Καρυστιναίου επισκέφθηκε τον Κυνίδαρο και τη Μονή της Νάξου, συνοδευόμενη από τη γραμματέα της Τοπικής Πολιτικής Κίνησης Φωτεινή Αναστασίου. Στον Κυνίδαρο παρευρέθηκαν στη Συνέλευση του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου και συζήτησε με τα μέλη του για την προοπτική εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε δημόσιες εκτάσεις του χωριού που θα αξιοποιηθούν από το Τοπικό Διαμέρισμα και τον Σύλλογο, μια προσπάθεια στην οποία οι Οικολόγοι Πράσινοι Νάξου θα συμπαρασταθούν έμπρακτα. Στη Μονή έγιναν συναντήσεις με κατοίκους του χωριού και συζητήθηκαν τα θέματα της σημερινής πολιτικής και οικονομικής συγκυρίας της Χώρας αλλά και  το θέμα της διάθεσης στην αγορά και προώθησης των τοπικών αγροτικών και χειροτεχνικών προϊόντων, μέσα από τη λειτουργία και προβολή του Λαογραφικού Κέντρου στο χωριό αλλά και την προσπάθεια για δημιουργία εβδομαδιαίας οργανωμένης λαϊκής παραγωγών στην πόλη της Νάξου.

Ο Δημήτρης Πολιτόπουλος Αρμάος επισκέφθηκε την Κυριακή τον Πύργο της Τήνου και συζήτησε με τους κατοίκους και επιχειρηματίες του χωριού τη δυνατότητα συνεργασία και υποστήριξης της διαδικτυακής προβολής των τοπικών προϊόντων. Την επόμενη μέρα, του Αγίου Πνεύματος, συμμετείχε στο πανηγύρι της Αγίας Υπακοής και στα εγκαίνια του Μοναστηριακού Ναού των Αδελφών Ουρσουλινών στα Λουτρά Τήνου, όπου συζήτησε με τους κατοίκους θέματα οικονομικής συγκυρίας αλλά και ανάπτυξης πολιτιστικών δραστηριοτήτων .


Συντονιστική Γραμματεία της Τοπικής Πολιτικής Κίνησης Οικολόγων Πράσινων Νάξου
Τηλ.: 22850 – 22558 & 6941527255 & 6977877886

Δεν υπάρχουν σχόλια: