slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ Γ. Α. ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ

Την Δευτέρα 04.06.2012 ο κος Γ. Βακόνδιος ήταν καλεσμένος στα εγκαίνια της διεθνούς έκθεσης «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ» όπου και παρευρέθη. Ο κος Βακόνδιος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις με παράγοντες της ναυτιλιακής κοινότητας, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση σε συναντήσεις με εκπροσώπους της ακτοπλοΐας και της....
ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας.

Οι συναντήσεις αυτές είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένων των...... αναμενόμενων προβλημάτων στην ακτοπλοΐα των Κυκλάδων αλλά και της δραστηριότητας του Νεωρίου.
Την Τρίτη 05.06.2012, ο κος Βακόνδιος οργάνωσε συγκέντρωση Κυκλαδιτών ετεροδημοτών στην Βάρκιζα όπου παρουσίασε και ανέλυσε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ιδιαίτερη ανάλυση έγινε για την επίδραση στις Κυκλάδες των 18 σημείων του οικονομικού προγράμματος τα οποία εξήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς πρόσφατα.
Κατόπιν, έγινε ανάλυση των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσει η Ελληνική Οικονομία και ιδιαίτερα ο ιδιωτικός τομέας εάν υπήρχε έστω και θεωρητικά η πιθανότητα να εφαρμοσθεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Την Τετάρτη 06.06.2012, ο κος Βακόνδιος μίλησε σε συγκέντρωση Κυκλαδιτών σπουδαστών και φοιτητών που οργανώθηκε στη Βούλα. Ακολούθησε συζήτηση κυρίως για θέματα απασχόλησης, επαγγελματικού προσανατολισμού, προβλημάτων της παιδείας κλπ.
Στην ομιλία του ο Γ. Βακόνδιος ανέλυσε ιδιαιτέρως τις παρεμβάσεις που κατά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.
Την Πέμπτη 07.06.2012 ο Γιώργος Βακόνδιος ξεκινάει περιοδεία στις Δυτικές Κυκλάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: