slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι ανατροπές στη Β' Αθηνών από Κυριάκο και Βούλτεψη και το πολιτικό μήνυμα για το διαδίκτυο

Ανατροπή και εκπλήξεις δεν είχαμε μόνο στο εκλογικό αποτέλεσμα είχαμε και στην μάχη των σταυρών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρχεται στην πρώτη θέση ενώ στη δεύτερη θέση διατηρήθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης.Να θυμίσουμε ότι από τους τρεις εκπροσώπους της γενιάς των σαραντάρηδων,Κυριάκο,Άρη και Κωστή μόνο ο Κυριάκος δεν έχει υπουργοποιηθεί μέχρι σήμερα σαφέστατο μειονέκτημα σε κάθε μάχη για σταυρό.
Την έκπληξη έκανε και η Σοφία Βούλτεψη η οποία στην πρώτη εμφάνισή της στην ΒΆθηνών ήρθε τρίτη σε σταυρούς.

Κοινό χαρακτηριστικό Κυριάκου και Βούλτεψης είναι ότι στήριξαν μεγάλος μέρος της προεκλογικής τους καμπάνιας στο διαδίκτυο. Η Βούλτεψη στήριξε πολλά στο site που στηρίζε το γνωστό σε όλους "Ελεύθερη Ζώνη" ενώ ο Κυριάκος έκανε αισθητή την παρουσία του με παρεμβάσεις σε site και blogs.

Ένα επιπλέον στοιχείο για τον Κυριάκο είναι ότι επέλεξε να μην κάνει καμία ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση ενώ προτίμησε να στηρίξει τον προεκλογικό του αγώνα στις προσωπικές επαφές και σε πολιτικές συζητήσεις με φίλους. Δεν εκτύπωσε προεκλογικό φυλλάδιο αλλά προτίμησε να φτιάξει κανάλι στο Youtube ενώ επέλεξε να αποφύγει τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση επιλέγοντας τοποθετήσεις στον έντυπο τύπο και στο ραδιόφωνο

Αν συνυπολογιστεί ότι είχε απέναντι του τη Ντόρα στη Β' Αθηνών και τους κεντρώους Μάνο και Τζήμερο που σαφέστατα του έκοψαν ψήφους η πρωτιά του Κυριάκου δείχνει τάσεις για το μέλλον.

Όμως ακόμα πιο σημαντικό είναι το μήνυμα που που στέλνουν οι κάλπες προς τον πολιτικό κόσμο ότι οι παλαιοκομματικού τύπου προεκλογικές εκδηλώσεις και καμπάνιες δεν βρίσκουν πλέον αποδοχή στο εκλογικό σώμα....

Γ.Δ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: