slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βίντεο:«Ναι» Σαμαρά με ...αστερίσκους στην πρόταση Παπούλια


Βίντεο:«Ναι» Σαμαρά με ...αστερίσκους στην πρόταση ΠαπούλιαΑνοιχτό υπό όρους άφησε το ενδεχόμενο αποδοχής της πρότασης τουΚάρολου Παπούλια, για κυβέρνηση προσωπικοτήτων, ο Αντώνη ΣαμαράςΟ κος Σαμαράς, υποστήριξε συγκεκριμένα πως σημασία έχει το ποια κόμματα θα στηρίξουν την πρωτοβουλία και όχι τα πρόσωπα. «Πρώτα να εξετάσει κανείς ποιες δυνάμεις θα στήριζαν αυτά τα πρόσωπα. Πεποίθηση μου είναι ότι πρώτα θα πρέπει κανείς να προσπαθήσει να βρει πολιτικά πρόσωπα και.....
μετά τεχνοκράτες», είπε, προσθέτοντας ωστόσο πως σε αυτές τις συνθήκες, τις έκτακτες λύσεις θα πρέπει κανείς να τις δει και να τις εξετάσει. «Ο λαός μας έχει δώσει σαφέστατη εντολή. Όσο το δυνατόν όλοι μαζί να συνθέσουμε μια κυβέρνηση. Ο καθένας αναλαμβάνει την ιστορική του πλέον ευθύνη», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Φιλική επίθεση» στον Πάνο Καμμένο – Πυρά στον Κουβέλη
Ο κος Σαμαράς ανακοίνωσε ακόμη πως ο ίδιος ζήτησε προσωπικά να εξεταστεί η πρόταση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και τόνισε πως η προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης συνεχίζεται, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ.
«Μετά την άρνηση Κουβέλη για σύμπραξη σε μία κυβέρνηση χωρίς τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ - που οφείλω να πω ότι είναι μία άρνηση αλαζονική μπροστά στην κρίσιμη κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα- πήρα την πρωτοβουλία να ζητήσω από τον ΠτΔ να διερευνήσει και την γραπτή πρόταση που του έδωσε χθες και ο κ. Καμμένος από τη οποία υπάρχουν ορισμένα περιθώρια στήριξης σε ένα τέτοιο σχήμα», η χαρακτηριστική δήλωση του προέδρου της ΝΔ.
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα  στη σελίδα του Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: