slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γιάννης Βρούτση: Ο χρόνος για καταγγελτική κριτική τελείωσε πλέον για τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο

"Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συμπατριώτες μου κυκλαδίτες, που ανέδειξαν τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα στο νομό μας.
Θέλω, όμως να τους ευχαριστήσω και προσωπικά, που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και με ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους από όλους τους συνδυασμούς.
Δυστυχώς, το αποτέλεσμα της κάλπης βάζει τη χώρα μας σε περίοδο πολιτικής αστάθειας και αυτό συμβαίνει σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία, καθώς πρέπει να ληφθούν άμεσα σημαντικές αποφάσεις.
Ο λαός, έστειλε τα μηνύματά του και οι κυκλαδίτες με την ψήφο τους, ισχυροποίησαν ιδιαίτερα το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ.
Πρώτη προτεραιότητα, όμως, είναι η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση, να κυβερνηθεί.
Ο χρόνος για τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο που μέχρι χθες ασκούσαν ανέξοδη καταγγελτική κριτική, υποσχόμενοι μαγικές λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, τελείωσε. Από σήμερα, ο χρόνος και για αυτούς μετράει αντίστροφα. Έχουν απόλυτη ευθύνη να κυβερνηθεί η χώρα, να μην υπάρξει πρόβλημα στον τουρισμό, να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δανειοδότηση μας.
Εκτός, αν όπως έλεγαν στο προεκλογικό αφήγημά τους ότι τα έσοδα της χώρας υπερκαλύπτουν τα έξοδα και άρα μπορούμε να ζήσουμε χωρίς δανεικά όπως ισχυριζόταν ο κ. Καμμένος ή ότι θα υπάρξουν χρήματα μέσα από τη φορολόγηση του πλούτου, όπως υποσχόταν ο κ. Τσίπρας.
Σε κάθε περίπτωση, από σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν και αυτοί θα κρίνονται. Ο προεκλογικός λαϊκισμός και η δημαγωγία αποτελούν πλέον παρελθόν. Όλοι είναι υποχρεωμένοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, σύμφωνα με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.
Η Ν.Δ. παρά τα χθεσινά αποτελέσματα, εξακολουθεί να αποτελεί παράγοντα πολιτικής ομαλότητας και σταθερότητας για τη χώρα και αυτό θα συνεχίσει να είναι.
Όσο με αφορά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ζήλο, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για τα προβλήματα των Κυκλάδων.
Εύχομαι το καλύτερο για την πατρίδα μας και τα νησιά μας !!!"
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιάννη δε σε έχω ψηφίσει ποτέ και ούτε και πρόκειται. Μάλλον μου είσαι αντιπαθής. Αλλά είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ και επικροτώ αυτά που λες....

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ (και το ΠΑΣΟΚ) έχει τελειώσει. Ας τολμήσουν να κάνουν εκλογές τον Ιούνιο και πέσουν στα μισά ποσοστά. Ο λαός κατάλαβε τους προδότες και τους πήρε με τις πέτρες. Αναλογιστείτε τι έχουν υπογράψει στο μνημόνιο. Μέχρι και δυνατότητα μεταβιβάσεως του χρέους σε τρίτη χώρα. Μέχρι και απαγόρευση προσφυγής σε άλλες αγορές. Προδότες.....

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη καληνυχτα και ονειρα γλυκα......

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΠΟΤΕ? ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΕΚΟΡ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ...