slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση Περιφερειάρχη με Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου-Ανασκόπηση Έργων

 

--Η υποστελέχωση των υπηρεσιών, ο Οργανισμός της Περιφέρειας, οι μετατάξεις, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι λόγω των περικοπών που έχουν υποστεί οι μισθοί, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχαν ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Μαχαιρίδης και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Ο Περιφερειάρχης αναγνώρισε το σοβαρό πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας.

 

Ο κ. Μαχαιρίδης ζήτησε από τους εργαζόμενους να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ενώ δεσμεύτηκε με τη σειρά του ότι θα προσπαθήσει να εξευρεθούν οι πόροι για την καταβολή υπερωριακής απασχόλησης.

 

--Ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχή, Αντώνη Βουτσίνο και εξέτασαν την πορεία των έργων. Κατά την ανασκόπηση διαπιστώθηκε σημαντική πρόοδος των έργων που εκτελούνται από υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού, καθώς από περίπου 6% βρίσκεται, πλέον, σε ποσοστό 11%.

 

Ο κ. Μαχαιρίδης κάλεσε όλους τους φορείς οι οποίοι έχουν εντάξει έργα στο ΕΣΠΑ να εντείνουν τις προσπάθειες τους προκειμένου έως το τέλος Απριλίου να έχουν συμβασιοποιηθεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: