slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Την Πέμπτη το κόμμα του Πάνου Καμμένου με 10 διαγραμμένους της Ν.Δ.

Την Πέμπτη ανακοινώνεται το κόμμα Καμμένου
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση θα γίνει τις προσεχείς ημέρες (πιθανόν την προσεχή Πέμπτη), σε εκδήλωση όπου θα μιλησει ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ.. Σε αυτήν θα εμφανιστεί και ο πρώην γραμματέας Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης.
Αντίθετα, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να παραβρεθεί στην ανακοίνωση του νέου κόμματος κάποιος από τους 21 διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ. Ωστόσο, όπως έχει αναφέρει το iefimerida.gr, δέκα από τους διαγραφέντες βουλευτές θα συμμετέχουν τελικά στο νέο κόμμα Καμμένου. Με αυτόν τον τρόπο, το νέο κόμμα θα σχηματίζει κοινοβουλευτική ομάδα και θα δικαιούται γραφεία στη Βουλή.
Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος που έχει στα χέρια του ενθαρρυντικές δημοσκοπήσεις, βρίσκεται σε επικοινωνία και με τους υπόλοιπους πρώην βουλευτές της Ν.Δ., για το ενδεχόμενο συνεργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι η αναγγελία του νέου κόμματος είχε προγραμματιστεί για τις προηγούμενες ημέρες, αλλά αναβλήθηκε λόγω των δραματικών εξελίξεων με τις διαγραφές στη Ν.Δ..
iefimerida.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμην και ποτε.μετα θα δεις αντωνακι.ζητω η ελλας

Ανώνυμος είπε...

Χεστήκαμε με τα Καμμένα ανθωπάρια και εμποράκια του πατριωτισμού και της χριστιανοσύνης.

Ανώνυμος είπε...

δε σε ρωτησαμε αλβανορατσα

Ανώνυμος είπε...

Καμμένος ο Καμμένος από χέρι και θα το δείτε.
Ετσι λανσάρισαν κάποιες δυνάμεις τον Γ.Καρατζαφέρη και όταν δεν τους ήταν χρήσιμος, τώρα δηλαδή, τον τσαλακώνουν ανεπανόρθωτα.