slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πέμπτο το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις!

Θα ζήσουμε να το χαρούμε και αυτό; Η φήμη πλανιόταν εδώ και καιρό στην δημοσιογραφική πιάτσα, και τελικά η VPRC τόλμησε πρώτη να βγάλει πέμπτο το ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση!
Τα αποτελέσματα είναι:
NΔ 30,5%,
ΔΗΜ.ΑΡ 13%,
ΚΚΕ 12,5%,
ΣΥΡΙΖΑ 12,5%,
ΠΑΣΟΚ 12%,
ΛΑΟΣ 6%,
Οικολόγοι Πράσινοι 3%
Εκτός Βουλής μένουν η Δημοκρατική Συμμαχία, το Αρμα Πολιτών και η Χρυσή Αυγή που μοιράζονται το ίδιο ποσοστό (2.5%). Περίπου 1% κερδίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και 0,7% το Κόμμα Κυνηγών, που εμφανίζεται πλέον σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις.
Στην έρευνα που θα δημοσιευθεί στα «Επίκαιρα», αποτυπώνεται η κρίση του πολιτικού συστήματος, καθώς η ΝΔ ακόμη και με αυτά τα ποσοστά  μπορεί να κερδίσει οριακή αυτοδυναμία. Και δεν μπήκαμε ακόμα σε προεκλογική περίοδο.
Παράλληλα, την ώρα που η ΝΔ δεν έχει απώλειες από την συμμετοχή της στην κυβέρνηση Παπαδήμου, το ΛΑΟΣ συνεχίζει την καθοδική του πορεία. Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη έρευνα το ΛΑΟΣ δεν θα είναι σε θέση ούτε «χείρα αυτοδυναμίας» να προσφέρει στη ΝΔ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θελω χρυση αυγη μεσα στην βουλη!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΖΟΧΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ(ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ).ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΝΔ.ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ(ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ).ΗΡ8Ε ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ).ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ Η ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ?ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ?