slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαμαρά ρίξε την κυβέρνηση του τραπεζίτη!


Σαμαρά ρίξε την κυβέρνηση του τραπεζίτη πριν παραχωρήσει την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας.
Τότε ο δρόμος δεν έχει επιστροφή και το ξέρεις πολύ καλά. Ανέλαβε τα ηνία της χώρας και του Έθνους σε αυτό το κρίσιμο σημείο για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό διώχνοντας το 4ο ράιχ της Αγγέλας , την τρόικα, στέλνοντας σε Ειδικό δικαστήριο τους υπευθύνους αυτής της Εθνικής προδοσίας. Ο λαός και η ιστορία θα κρίνει την αδράνεια ως πιο προδοτική από την δράση της κυβέρνησης της υποτέλεια και του τιτανικού. Μην χάνεις ούτε λεπτό. Δεν χρειάζεται κάποια ακόμα αφορμή. Η εξαθλίωση του Έλληνα, η οικονομική και κοινωνική του απαξίωση, η υπερχρέωση, οι ξενόφερτες πολιτικές από τους καταστροφείς των λαών που έχουν στόχο το επερχόμενο πλιάτσικο στον ορυκτό πλούτο της χώρας, μπορούν να ανατραπούν αν βρεθεί ο ηγέτης που χρειάζεται ο Ελληνισμός αυτήν την κρίσιμη στιγμή. >>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ανέλαβε και διαπραγματεύσου έντιμα, με την αξιοπρέπεια που αρμόζει σε ένα Εθνικό κράτος όλα τα φλέγοντα θέματα της Χώρας μας όσο υπάρχει ακόμα ως Εθνικό κράτος. Διότι μετά την δανειακή σύμβαση που προωθεί η Γκόλντμαν Σακς μέσω του Βενιζέλου-Παπαδήμου-Παπανδρέου δεν θα υπάρχει Ανεξάρτητο Ελληνικό Κράτος και το ξέρεις πολύ καλά. Μετά την επερχόμενη δανειακή σύμβαση υπό το Αγγλικό δίκαιο και το ψευτοκούρεμα ο δρόμος δεν έχει επιστροφή.

Το Σύνταγμα της Ελλάδας σου δίνει τα εργαλεία και σου λύνει τα χέρια να αντιμετωπίσεις το παράνομο και καταχρηστικό Εθνικό χρέος που δημιουργήθηκε για να γονατίσει τον Ελληνισμό και να του αρπάξει την περιουσία του. Τόλμη, όραμα και πατριωτισμό χρειάζεται και ο Ελληνισμός στο σύνολο του, ανεξάρτητος πολιτικών πεποιθήσεων, είναι έτοιμος να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια. Η αρχή πρέπει να γίνει με την άμεση πτώση αυτής της κυβέρνησης ξενόφερτων και εγχώριων τραπεζικών συμφερόντων, την απεμπλοκή από μνημόνια και νεοναζιστικές πολιτικές και την άμεση διαπραγμάτευση για την παραχώρηση με συμφέροντες όρους του ορυκτού πλούτου της Χώρας μόνο με χώρες που δεν επιδίωξαν ποτέ την υφαρπαγή τους μέσω της μεθοδολογίας του υπερδανεισμού, της εξαθλίωσης, της ταπείνωσης, του οικονομικού πόλεμου. Με χώρες που θα διασφαλίσουν τα σύνορα της χώρας μας για τα επόμενα 150 χρόνια από κάθε λογής εισβολής, οικονομικούς, εδαφικούς. Υπάρχουν προτάσεις έντιμες και σοβαρές, από ισχυρές Χώρες όπως η Ρωσία, που δίνουν στην Χώρα μας αυτά που χρειάζεται άμεσα σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο, για να αγοράσουν και να συν-εκμεταλλευτούν μαζί μας αυτά που προσπαθούν να μας κλέψουν οι «σύμμαχοι» μας.

Υπάρχει λύση και το ξέρεις. Και ίσως να είσαι ο μοναδικός αυτήν την στιγμή που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Μην χάνεις ούτε στιγμή. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που βρέθηκες σε αυτήν την θέση , στην δεδομένη χρονική συγκυρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: