slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ:Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ.Ν.ΡΟΔΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ KAI ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η παραίτηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κου Μιχάλη Κόκκινου επιβεβαιώνει την ανάλγητη κυβερνητική πολιτική , την ανακολουθία και τη δημαγωγία στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας.
Οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις των νησιωτών μας για ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα δώσουν λύση στα...
 διογκούμενα καθημερινά προβλήματα στη Υγεία απευθύνονται σε ΄΄ώτα μη ακουόντων΄΄.

Οι υπεύθυνοι αποδεικνύονται οι πλέον ανεύθυνοι. Οι λαϊκιστές εκτίθενται , τα προβλήματα μεγαλώνουν και το ΄΄μάρμαρο΄΄ πληρώνει ο λαός μας με τη δημόσια Υγεία να διαλύεται.

Ο κος Λοβέρδος συνεχίζει να ασχολείται με τη διαδοχή του ΠΑΣΟΚ έχοντας χάσει τον έλεγχο του Υπουργείου του. Οι κυβερνητικοί βουλευτές και οι εκπρόσωποί του ΠΑΣΟΚ στην Αυτοδιοίκηση σιωπούν πολιτικά ένοχα.

Οι υποσχέσεις για έλευση προσωπικού (18 επικουρικών – 40 διοικητικών ) ή έστω για την έναρξη των διαδικασιών του ερχομού τους στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου εντός του Ιανουαρίου του 2012 αποδείχθηκε άλλη μια ψεύτικη ΠΑΣΟΚική υπόσχεση.

Η παραίτηση του διορισμένου από το ΠΑΣΟΚ διοικητή του Γ.Ν.Ρ. κου Μιχάλη Κόκκινου εκθέτει το ΠΑΣΟΚ και τις ανερμάτιστες πολιτικές του. Είναι μία ακόμα ομολογία της αποτυχίας και στον Τομέα της Υγείας.

Ο περιφερειακός συνδυασμός ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις , με θέσεις και προτάσεις ανέδειξε τα προβλήματα και ΄΄έκρουσε΄΄ τον κώδωνα του κινδύνου.

Σήμερα που τα αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται και η αγωνία των νησιωτών μας για αξιοπρεπή υγεία κορυφώνεται, κάνουμε έκκληση και ζητάμε την κινητοποίηση κάθε φερόμενου ως ΄΄πρωτεύθυνου΄΄, ώστε να αναληφθούν πρωτοβουλίες και να δοθούν λύσεις στα καυτά προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά μας.

Ας καταλάβουν οι κυβερνώντες ότι οι νησιώτες δεν είναι πολίτες β΄κατηγορίας.



Χαράλαμπος Κόκκινος

kokkinosxar@yahoo.gr

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας

Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: